2024.14

jaggred

Zadomawiam się
Ja nie mialem podpietego.
Ale HL nie dostal opcji automatycznej zmiany kierunku jazdy. Nie ma tego nawet w liscie zmian.

inter

Pionier e-mobilności
Ale HL nie dostal opcji automatycznej zmiany kierunku jazdy. Nie ma tego nawet w liscie zmian.
Dostały nowe S i X.

kiszony23

Zadomawiam się
w HL jest to od pierwszych wersji. Chyba że coś kręcę. Ale mam wrażenie, że z tego korzystam :p

O tyle dobrze to działa, że bardzo rzadko paluchem wybieram kierunek jazdy.

Kszychu

Pionier e-mobilności
w HL jest to od pierwszych wersji. Chyba że coś kręcę. Ale mam wrażenie, że z tego korzystam :p

O tyle dobrze to działa, że bardzo rzadko paluchem wybieram kierunek jazdy.
Po nowej aktualizacji teoretycznie powinieneś być w stanie zrobić zawracanie na 3 razy bez wybierania kierunku jazdy, a tego w HL (jeszcze) nie ma. A i w sumie dobrze, niech to dla nas dopracują :D

chewbacca

Posiadacz elektryka
U mnie na MY LR 2024 bez FSD i EA nadal nie ma :/ to trzeba mieć podpięte do ładowania cały czas czy co?
Jedyne co możesz zrobić to pomodlić się do Elona zawsze dziewicy….
A tak serio to masz zaznaczone w menu z oprogramowaniem, że chcesz otrzymywać aktualizacje w fazie beta w pierwszej kolejności? Nie wiem czy to coś daje ale teoretycznie to jedyna opcja która może mieć jakiś wpływ…IMG_6156.png

inter

Pionier e-mobilności
Przystopowała ta aktualizacja 2024.14.8.

inter

Pionier e-mobilności
Mam wybrane to oprogramowanie zaawansowane. Myślałem że to przyspieszy ewentualne release'y 🤔
To nie ma wpływu, to tylko powoduje że możesz dostać betę.