Referrale

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Może ktoś jest w temacie.
Jakie korzyści obecnie są przy zakupie Y ze swojego konta, a jakie z linku polecającego znajomego?
W jednym i drugim przypadku 1000 km.

Jaceq

Pionier e-mobilności
Może ktoś jest w temacie.
Jakie korzyści obecnie są przy zakupie Y ze swojego konta, a jakie z linku polecającego znajomego?
Jeżeli polecisz "sam sobie", zyskasz 1000 km na Supercharger-ach. Jeśli skorzystasz z czyjegoś polecenia, obaj dostaniecie po 1000 km. Krótko pisząc, dla Ciebie nie ma różnicy ale korzystając z czyjegoś polecenia możesz zrobić komuś prezent, który Ciebie nic nie kosztuje :)

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Jeżeli polecisz "sam sobie", zyskasz 1000 km na Supercharger-ach. Jeśli skorzystasz z czyjegoś polecenia, obaj dostaniecie po 1000 km. Krótko pisząc, dla Ciebie nie ma różnicy ale korzystając z czyjegoś polecenia możesz zrobić komuś prezent, który Ciebie nic nie kosztuje :)
Jeśli jesteś aktywnym użytkownikiem to kupując drugie auto nie możesz korzystać z cudzego kodu. Logujesz się swoim.

Jaceq

Pionier e-mobilności
Jeśli jesteś aktywnym użytkownikiem to kupując drugie auto nie możesz korzystać z cudzego kodu. Logujesz się swoim.
A to tego nie wiedziałem..

nabrU

Moderator

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025
To czyni wykorzystanie cennego referrala nieopłacalnym, bo za 200 kWh zapłacę około 300 zł, a nie 1000 zł.

BTW nawet jakbym chciał wykorzystać tego referalla na ładowanie, jak to zrobić? Wszedłem w ładowanie, chciałem dodać nową płatność i nic nowego nie ma, mogę tylko zaktualizować dane karty...

nabrU

Moderator
To czyni wykorzystanie cennego referrala nieopłacalnym, bo za 200 kWh zapłacę około 300 zł, a nie 1000 zł.

Darmowe kilometry zawsze tak były rozliczane. Tak więc jeśli 200kWh za 300zł z własnej kieszeni jest taniej niż 'wirtualne' 1000zł za darmo (bo z referrala) to nie ma o czym mówić.
Ehhh, ludziom to ciężko dogodzić :p Zawsze możesz wpisać mój link polecający do swojej stopki jak Ci nie pasuje, albo usunąć go całkowicie :ROFLMAO:

BTW nawet jakbym chciał wykorzystać tego referalla na ładowanie, jak to zrobić? Wszedłem w ładowanie, chciałem dodać nową płatność i nic nowego nie ma, mogę tylko zaktualizować dane karty...

Przecież darmowe mile nie są w płatnościach tylko 'Hamburger' -> 'Ładowanie' (czy jak tam macie po polsku) i na górze są darmowe mile z datą ważności

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025
Przecież darmowe mile nie są w płatnościach tylko 'Hamburger' -> 'Ładowanie' (czy jak tam macie po polsku) i na górze są darmowe mile z datą ważności
Tu mam tylko to
Screenshot_20250623_231902_Tesla.jpg

A w zarządzaniu płatnością tylko dane karty płatniczej, jak napisałem wcześniej.

Statystyk ładowania też nie mam. Choć napisałem do mojego sprzedawcy w tesli już dawno temu.