A to u mnie działa zawsze, ale jak dla mnie to za wolnou mnie działa w kratkę, raz działa, raz nie. przy odryglowanych zamkach mam wrażenie, że nie działa w ogóle
A to u mnie działa zawsze, ale jak dla mnie to za wolnou mnie działa w kratkę, raz działa, raz nie. przy odryglowanych zamkach mam wrażenie, że nie działa w ogóle
a jak u innych? czy to powód do zgłoszenia serwisu?A to u mnie działa zawsze, ale jak dla mnie to za wolno
Masz wersje softu fabryczną.Ja cały czas byłem przekonany, że mam 2024.8.9 a mam 2024.8.200. Coś czuję, że długo 2024.14 czy 2024.20 nie wpadnie...
Ten na A1 przed Gdańskiem jeszcze nie wystartował - w sensie jeszcze nie robi fotek, a znaki są ciągle z taśmami - sprawdzane 06.06.W 3city nie jechałem akurat w żadnym pomiarze. Ale zauważyłem że mapa nie widzi pomiaru na A1 przed Gdańskiem i pomiaru na Alei Jana Nowaka Jeziorańskiego w Zabrzu
możliwe że nie zauważyłem taśmTen na A1 przed Gdańskiem jeszcze nie wystartował - w sensie jeszcze nie robi fotek, a znaki są ciągle z taśmami - sprawdzane 06.06.