2024.20

inter

Pionier e-mobilności
O 2 w nocy zgłosił się 2024.6.2.

Bronek

Pionier e-mobilności
No jest ok . Jakoś załatwili pozytywnie problem ze SiX mają ten ekranik.

To na czujnikach , sprawdzę potem na T_vision

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Jest znacznie lepiej , ciut szybciej , widać etap nastepny (linia) .Raz mi robila kilka szybki korekcji jak czasami sami robimy ,, dosłownie "rajdowo" lewo prawo przòd, tył itp ....
Przełączaniem w trakcie parkowania USs/TVision i tylko na początku jest ta mgła gdy np stoją jakieś przedmioty (palety polbruku np).
W garażu z USs mam 'dwie ciężarówki" po bokach zamiast szafek, a w Tesla Vision mam widomo chmury burzowe

Fajnie jest, bo nie trzeba zmieniać kierunku na wsteczny a wystarczy bąblem dać znać , że będziemy parkować

Instrukcja jeszcze nie nadąża za tym co jest

Last edited:

eugtor

Posiadacz elektryka
No ładnie to działa 🙂 Dziś po raz pierwszy włączyłem (po aktualizacji 20.6.2). Trochę za ostro manewruje jak na mnie, ale zaparkowało z rozumieniem że mam po jednej stronie słupki na parkingu to samochód się zaparkował nie po środku, a zostawiając wystarczająco miejsca do odtworzenia drzwi od strony tych słupków (bo ja zwykle parkuje bliżej do słupków - tak że tylne prawe drzwi nie ma możliwości otworzyć). Będę obserwował. Mam EAP do końca sierpnia za free 🙂

inter

Pionier e-mobilności
Po aktualizacji, przestał mi działać AVAS. Zorientowałem się jak otworzyłem okna, aby poczuć "wiatr we włosach". Reset z rolki pomógł.

inter

Pionier e-mobilności
No i pykło Version 2024.20.7, poprawki do .6.