2024.20

mart15

Zadomawiam się
czemu Autopark działa tylko z EAP?
jakieś ograniczenia sprzętowe czy taka polityka firmy?
mam 3 HL i chętnie bym to widział u siebie (a jeszcze bardziej Żona ;)) no ale przecież nie za 19.500...

Michal

Moderator
czemu Autopark działa tylko z EAP?
jakieś ograniczenia sprzętowe czy taka polityka firmy?
mam 3 HL i chętnie bym to widział u siebie (a jeszcze bardziej Żona ;)) no ale przecież nie za 19.500...
Polityka. Ogólnie EAP jest G warte, więc chyba chcą sprawić, żeby było cokolwiek warte ;)

Michal

Moderator
EAP dodają jak się na zachodzie odda auto w rozliczeniu i oni je wystawiają na sprzedaż. Ja tak dostałem z TM3 z Niemiec. Nie polecam - prawie nic to nie daje. Za kasę bym na pewno nie kupił.

piotrpo

Pionier e-mobilności
Zauważyłem w którejś z aktualizacji 2024.20 znacząco lepsze działanie klimatyzacji, w sensie nie funduje mi już w nagrzanej kabinie silnego zimnego strumienia na twarz. Tak jak wszcześniej musiałem grzebać przy temperaturze, bo raz za zimno, raz za ciepło nigdy w sam raz, tak teraz mam ustawione na stałe 22 stopnie i nie dotykam. Jeżeli nikogo nie ma w środku (włączona zdalnie), to faktycznie klima pracuje pełną parą. Po otwarciu drzwi słabnie nadmuch i leci powietrze o temperaturze zbliżonej do docelowej.

nabrU

Moderator

chris89

Posiadacz elektryka
Mam standardowy autopilot i tam w menu można ustawić asystenta kierowania beta czy jakoś tak to się nazywa. Raz klikając rolką jest normalny tempomat utrzymujący odległość, a klikając dwa razy jest ten beta, który od razu pasa się trzyma. Problem mam następujący, czy to normalne, że po zmianie pasa on się całkiem wyłącza? Czy to u mnie jakiś problem jest?

pmlody

Pionier e-mobilności
Mam standardowy autopilot i tam w menu można ustawić asystenta kierowania beta czy jakoś tak to się nazywa. Raz klikając rolką jest normalny tempomat utrzymujący odległość, a klikając dwa razy jest ten beta, który od razu pasa się trzyma. Problem mam następujący, czy to normalne, że po zmianie pasa on się całkiem wyłącza? Czy to u mnie jakiś problem jest?
wszystko znajdziesz tutaj: https://www.tesla.com/ownersmanual/model3/pl_pl/