Polityka. Ogólnie EAP jest G warte, więc chyba chcą sprawić, żeby było cokolwiek warteczemu Autopark działa tylko z EAP?
jakieś ograniczenia sprzętowe czy taka polityka firmy?
mam 3 HL i chętnie bym to widział u siebie (a jeszcze bardziej Żona) no ale przecież nie za 19.500...
Jest to opcja dodatkowo płatna jak każda innaczemu Autopark działa tylko z EAP?
mam 3 HL i chętnie bym to widział u siebie (a jeszcze bardziej Żona) no ale przecież nie za 19.500...
Testowałem kilka razy, jest słabo...EAP dodają jak się na zachodzie odda auto w rozliczeniu i oni je wystawiają na sprzedaż. Ja tak dostałem z TM3 z Niemiec. Nie polecam - prawie nic to nie daje. Za kasę bym na pewno nie kupił.
czemu Autopark działa tylko z EAP?
wszystko znajdziesz tutaj: https://www.tesla.com/ownersmanual/model3/pl_pl/Mam standardowy autopilot i tam w menu można ustawić asystenta kierowania beta czy jakoś tak to się nazywa. Raz klikając rolką jest normalny tempomat utrzymujący odległość, a klikając dwa razy jest ten beta, który od razu pasa się trzyma. Problem mam następujący, czy to normalne, że po zmianie pasa on się całkiem wyłącza? Czy to u mnie jakiś problem jest?