2024.20

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Tak jest od 2017r i po m/w rocznym lekkim zwolnieniu ponownie ruszyło. Oby w parze szły zmiany przepisów .
@Bronek … tak sobie myślałem o Tobie jak ostatnio wspomniałeś że kupiłbyś CTR 😉 rozważałeś Riviana ?
Ja sobie myślę że jak będzie problem z rejestracją Cybertrucka to pociągnę takiego R1T 😉

inter

Pionier e-mobilności
Ciekawe moja Tesla od 2 dni, nie sprawdzała na serwerze nowej wersji softu.

U mnie już się pobrał. A widzieliście zmiany w blokadzie autopilota? Czy mi się wydaje czy teraz jeszcze bardziej zaostrzyli bany?
@Bronek … tak sobie myślałem o Tobie jak ostatnio wspomniałeś że kupiłbyś CTR 😉 rozważałeś Riviana ?
Ja sobie myślę że jak będzie problem z rejestracją Cybertrucka to pociągnę takiego R1T 😉

Rivian od premiery mi się strasznie podoba. Zupełnie nie potrzebuje tak dużego auta, a w szczególności pickupa. Ale brałbym takie auto jak bezrobotny po zasiłek. Jest firma co je sprowadza do Europy ale cena na pod dom to 700 tys zł. Mamy jakiś wątek na forum o Rivianach?

Bronek

Pionier e-mobilności
Jest dział
Xsa na Rivana bym nie zamienił, bo w teren się nie wybieram, ale na CT tak . A to dlatego , że to jeszcze bardziej odjechane auto w całości niż te falcony w Xie.
W Rivanie podoba mi się przód i sylwetka jest ładniejsza od Xsa .
Do CT nie da to się porównać , bo to coś Cybertrukiem zwane, samo w sobie jest inne . Wielkie, niepraktyczne jak np. każdy samochod w uliczkach Florencji, ale ludzie kochają np Brodacza Chińskiego , czy ja swoją żonę lub ŠP Tofika

Tofik oficjalnie i nieoficjalnie Taki jest CT brzydki ale ładny
Riven jest bardziej jak pies sąsiada i 1000 innych tylko bardziej wyszkolony

WP_20160427_18_41_08_Pro (2).jpg
20191017_202024~2.jpg

Last edited:

inter

Pionier e-mobilności