2024.20

inter

Pionier e-mobilności
must be nice.. u mnie ciagle nie szuka nawet aktualizacji...
To dziwnie działa, mi rano wyszukał że mam aktualny soft, a wieczorem wskoczyło 2024.14.9.
I pewnie tak będzie dzisiaj, lub jutro ;)

nosekbk

Model Y LR AWD 2024
A miałeś wpięty do ładowania? Zastanawiam się czy jest coś czego nie robię a co zrobili inni którzy soft dostali ;p

inter

Pionier e-mobilności
A miałeś wpięty do ładowania? Zastanawiam się czy jest coś czego nie robię a co zrobili inni którzy soft dostali ;p
Nie ma znaczenia, czy masz podpięte do ładowanie.
Mi zawsze wskakiwał, jak sobie spokojnie stał.

inter

Pionier e-mobilności
Ulepszenie klimy chyba tylko dla pompy ciepla, bo u mnie nie weszlo (model 2020)
Musi być pompa ciepła.
Dzieki tym ulepszeniom, ma być wyższa moc na ładowarce.
Ciepło wykorzystuje do grzania akumulatorów.

Bisek

Fachowiec
Na szybko po pierwszej jeździe. Ważne: to nie są reflektory skrętne tylko doświetlanie poszczególnymi pikselami z matrycy. Wrażenia momentami identyczne jak przy reflektorach skrętnych. Zapalanie i gaszenie działa bardzo szybko. Przyjemnie się jeździ przy zmierzchu na krętych drogach jak jeszcze nie zapali długich. Na długich nie zaobserwowałem jakichkolwiek zmian w zakrętach. Wychodzi brak skrętnych soczewek, ale szerokość świecenia jest w sumie tak duża, że to nie ma znaczenia.

Nadal występuje obniżenie strumienia światła przy wygaszaniu pikseli na długich, ale dużo szybciej się teraz podnoszą.

PS. Poprawiony drobny błąd. Wcześniej przy wrzuceniu kierunkowskazu na wstecznym (widok z kamer) po przełączeniu na drive nie wyświetlało kamery martwego pola. Teraz jest poprawnie.

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Czekamy na relacje i film
W czasie jazdy wydawało mi się, że nic się nie zmieniło, ale na filmie wyraźniej widać przesuwanie "dalszych" strumieni światła przez przełączanie "pikseli". Raczej to nie były optymalne warunki do testów, na mniej krętej drodze powinno to działać skuteczniej