2024.26

tomA

Posiadacz elektryka
Ja używam aktualnie Tidala, jest duża lepsza jakośc niz w Spotify, a co może zaoferować YouTube Music.
Ja nie wyobrażam sobie YT bez usługi premiem więc mam - nielubię reklam, a YT music jest cenie YT premium więc rewelacja że będzie... biblioteka YT music jest znacznie większa. Ja używałem kiedy tidal, spotify i wg mnie YT ma największą baze muzyki... co do jakości się nie wypowiem - dla moich uszu jest wystarczająca.

Last edited:

slaveq

Pionier e-mobilności
Ja nie wyobrażam sobie YT bez usługi premiem więc mam - nielubię reklam, a YT music jest cenie YT premium więc rewelacja że będzie... biblioteka YT music jest znacznie większa. Ja używałem kiedy tidal, spotify i wg mnie YT ma największą baze muzyki... co do jakości się nie wypowiem - dla moich uszu jest wystarczająca.
Im więcej tym lepiej niech każdy sobie używa czego chce jak dla mnie :).

TomRS

Pionier e-mobilności
Ja to bym chciał Deezer - byli pierwsi oficjalnie dostępni w Polsce, mam od samego początku i jestem zadowolony, fajnie by było z apką dedykowaną, teraz muszę przez bluetooth z telefonu, albo przez przeglądarkę, ale to akurat słabo działa, czasem nie ma dźwięku nie wiem w sumie dlaczego.

slaveq

Pionier e-mobilności
Ja to bym chciał Deezer - byli pierwsi oficjalnie dostępni w Polsce, mam od samego początku i jestem zadowolony, fajnie by było z apką dedykowaną, teraz muszę przez bluetooth z telefonu, albo przez przeglądarkę, ale to akurat słabo działa, czasem nie ma dźwięku nie wiem w sumie dlaczego.
Deezera też używałem lata temu jak tylko on był :). Miło wspominam ale chyba nie ma za dużo ludzi u nas co tego używają (z resztą na świecie chyba też).

nabrU

Moderator
Jak widać każdy 'ma inaczej' - ja się cieszę z integracji Amazon Music bo mam :sneaky:

piotrpo

Pionier e-mobilności
A ja to bym chciał jakiś sklep z aplikacjami
Mało realne niestety. Parę największych firm być może zrobiłoby jakieś porty swoich aplikacji. Dla reszty to nieopłacalna zabawa. Trzeba to napisać, na czymś przetestować (a Tesla to kilka platform sprzętowych), utrzymywać. Wszystko dla zdobycia jakiegoś tam niszowego rynku. Dla porównania Apple w q1 80 milionów telefonów, Samsung coś tam koło 60 milionów. Dlatego brak AA, czy ACP to jednak spora upierdliwość. Te popularne rzeczy i owszem, są w systemie Tesli, ale np. audiobooków muszę już słuchać z telefonu.

TomRS

Pionier e-mobilności
Deezera też używałem lata temu jak tylko on był :). Miło wspominam ale chyba nie ma za dużo ludzi u nas co tego używają (z resztą na świecie chyba też).
Nie mam pojęcia ilu ma tych użytkowników faktycznie, ale chyba musi mieć sporo, bo ma całkiem dużo utworów w exclusive, dobrą jakość dźwięku, jest nawet tryb HiFi, no i bardzo fajną aplikację (na iOS przynajmniej)

slaveq

Pionier e-mobilności

piotrpo

Pionier e-mobilności
Nie mam pojęcia ilu ma tych użytkowników faktycznie, ale chyba musi mieć sporo, bo ma całkiem dużo utworów w exclusive, dobrą jakość dźwięku, jest nawet tryb HiFi, no i bardzo fajną aplikację (na iOS przynajmniej)
1720097931875.png
Zakładając wiarygodność tych danych dorobili apki do najpopularniejszych. Tencent to chiński serwis.