U mnie to samo. Lokalnie lub po Polsce jak jeżdżę to zacina muzę na SpotifyKiedyś tak nie było a teraz jak jeżdżę wokół komina to mi zamraża.
Wymaga FSDCzy ta opcja działa z podstawowym AP, czy wymaga rozszerzenia do EAP bądź FSD?
A powiedzcie mi. Żeby wyświetlał znaki (jak na foto) trzeba mieć rozszerzenie autopilota?
PS pogoda na plus, panel klimy na plus, funkcja rodzicielska na plus, apki muzyczne trzeba mieć opłacone(dla mnie bez znaczenia).
Ja czekam na yt music, więc u mnie będzie identycznie. Będzie już 5 updejtow później a ja dostanę tenWy tu o 2024.26, a ja dopiero dzisiaj dostałem 2024.20.9![]()
Rozpoznawanie znakow masz w ramach Traffic-aware cruise control czyli juz z podstawowym AP
A czy ograniczenie prędkości w Polsce w końcu "resetuje" się po przejechaniu przez skrzyżowanie?W koncu tą prędkość czyta normalnie z kamer a nie położenia GPS. Tu gdzie mieszkam to był spory problem. Potrafiło na 50 wczytać 90 albo 30. Teraz jest jak powinno być widzi znak z kamery i taka prędkość ustawia. Jednak powrócił stary problem. Każdą prędkość powyżej 60 trzeba kliknąć na ekranie. Czyli wyjeżdżam z zabudowanego, kamera widzi 90 a ja i tak musze kliknąć 90...bez sensu trochę...
To by było super, bo na obecna chwilę to ciężko na krajówkach pojeździćA czy ograniczenie prędkości w Polsce w końcu "resetuje" się po przejechaniu przez skrzyżowanie?