2024.26

nabrU

Moderator
Jak dla mnie to nadal nic nie wiadomo, gdzie tak na prawdę (poza Polską) taki przepis występuje.

nabrU

Moderator
Tu nie chodzi o żadną wiarę. Po prostu chciałbym widzieć jasny przepis (najlepiej w oryginale), że w kraju X skrzyżowania 'kasują' limit prędkości.

inter

Pionier e-mobilności
To ROLLING OUT 2024.26.6 ruszył.

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
YouTube Music to dla mnie wybawienie. Trafność* automatycznych playlist to jakieś 95%, a dla Spotify (konto od Tesli) to było jakieś 15-70% w zależności od humoru algorytmów. I to przy mniejszej ilości polubionych utworów na YTM
Ponadto YT na razie nie wybiera sobie kawałków, które chciałby mi ciągle puszczać aż do obrzydzenia

Sterowanie głosowe działa ok z YTM. Kiedyś były z tym problemy gdy testowałem w Tesli Tidal

*Nietrafność to nie tylko muzyka, której nie słucham, ale też dziwne covery, wersje koncertowe, które Spotify wciąż serwuje pomimo trzech lat ręcznego pomijania takich utworów

tomA

Posiadacz elektryka
YouTube Music to dla mnie wybawienie. Trafność* automatycznych playlist to jakieś 95%, a dla Spotify (konto od Tesli) to było jakieś 15-70% w zależności od humoru algorytmów. I to przy mniejszej ilości polubionych utworów na YTM
Ponadto YT na razie nie wybiera sobie kawałków, które chciałby mi ciągle puszczać aż do obrzydzenia

Sterowanie głosowe działa ok z YTM. Kiedyś były z tym problemy gdy testowałem w Tesli Tidal

*Nietrafność to nie tylko muzyka, której nie słucham, ale też dziwne covery, wersje koncertowe, które Spotify wciąż serwuje pomimo trzech lat ręcznego pomijania takich utworów
Zgadzam się. Czekam jeszcze na YTM na mojej tesli ale dokładnie mam takie samo odczucie na iPhone. Spotify w kółko to samo puszcza w playlistach mimo iż mam dodane do ulubionych ponad 300 kawałków muzycznych i nie potrafi mnie sprofilować poprawnie. YT ma lepsze algorytmy bo playlista zaproponowana przez niego wraz z nową muzyką jest trafniejsza i jej słucham a nie przewijam cały czas do następnego kawałka jak w Spotify aż coś uda się mu trafić w mój gust 😁