2024.26

adamq

Fachowiec
1724799804558.png

Czyżby mi coś umknęło? Znowu wpadła jakaś akcja serwisowa rozwiązana poprzez update OTA?

TomaszNow

Zadomawiam się
Witam, już kiedyś o tym pisałem. Ponowie pytanie może ktoś ma podobnie.

Otóż chodzi o wczytywanie prędkości. U mnie wczyta samo o ile się nie mylę do max 70km/h ....gdy wjadę w teren niezabudowany 90km/h za każdym razem muszę kliknąć/zatwierdzić tą prędkość na ekranie. I tak w kółko zabudowany zlimituje mi do 50 i spowrotem niezabudowany dalej to samo muszę klikać.

A auto widzi poprawnie że jest 90 i mimo to nie zmienia prędkości automatycznie. (update 26.7)
To działa tylko jak jest aktywny autopilot.

grypiomi

Fachowiec
Witam, już kiedyś o tym pisałem. Ponowie pytanie może ktoś ma podobnie.

Otóż chodzi o wczytywanie prędkości. U mnie wczyta samo o ile się nie mylę do max 70km/h ....gdy wjadę w teren niezabudowany 90km/h za każdym razem muszę kliknąć/zatwierdzić tą prędkość na ekranie. I tak w kółko zabudowany zlimituje mi do 50 i spowrotem niezabudowany dalej to samo muszę klikać.

A auto widzi poprawnie że jest 90 i mimo to nie zmienia prędkości automatycznie. (update 26.7)
W jaki sposób zatwierdza się na ekranie prędkość?

piotrazz

Posiadacz elektryka
W HL to nie działa, bo stuknięcie w prędkość wyłącza powiadomienie o przekroczeniu prędkości
Już chciałem odpisać, że przecież można machnąć wajchą w dół na kilka sekund, ale zapomniałem, że HL też tego jest pozbawiony.