To działa tylko jak jest aktywny autopilot.Witam, już kiedyś o tym pisałem. Ponowie pytanie może ktoś ma podobnie.
Otóż chodzi o wczytywanie prędkości. U mnie wczyta samo o ile się nie mylę do max 70km/h ....gdy wjadę w teren niezabudowany 90km/h za każdym razem muszę kliknąć/zatwierdzić tą prędkość na ekranie. I tak w kółko zabudowany zlimituje mi do 50 i spowrotem niezabudowany dalej to samo muszę klikać.
A auto widzi poprawnie że jest 90 i mimo to nie zmienia prędkości automatycznie. (update 26.7)
W jaki sposób zatwierdza się na ekranie prędkość?Witam, już kiedyś o tym pisałem. Ponowie pytanie może ktoś ma podobnie.
Otóż chodzi o wczytywanie prędkości. U mnie wczyta samo o ile się nie mylę do max 70km/h ....gdy wjadę w teren niezabudowany 90km/h za każdym razem muszę kliknąć/zatwierdzić tą prędkość na ekranie. I tak w kółko zabudowany zlimituje mi do 50 i spowrotem niezabudowany dalej to samo muszę klikać.
A auto widzi poprawnie że jest 90 i mimo to nie zmienia prędkości automatycznie. (update 26.7)
Dwa razy kliknij na znaczek prędkościW jaki sposób zatwierdza się na ekranie prędkość?
chyba nie chwalili się tym za bardzo, bo też pierwsze widzęCzyżby mi coś umknęło? Znowu wpadła jakaś akcja serwisowa rozwiązana poprzez update OTA?
W HL to nie działa, bo stuknięcie w prędkość wyłącza powiadomienie o przekroczeniu prędkościAP. Niebieskie linie. Dotykałem wszystkie. Nie działa. Który mam macać?View attachment 20152
Już chciałem odpisać, że przecież można machnąć wajchą w dół na kilka sekund, ale zapomniałem, że HL też tego jest pozbawiony.W HL to nie działa, bo stuknięcie w prędkość wyłącza powiadomienie o przekroczeniu prędkości
Nie, nie działa...To działa tylko jak jest aktywny autopilot.
Klikając ikonę informującą o limicie prędkości. (ten znaczek co wygląda jak znak drogowy)W jaki sposób zatwierdza się na ekranie prędkość?