2024.26

Ma ktoś problem z ciągle otwierającą się samą klapą ładowania? Wersja oprogramowania 2024.26.7, nie mogę siedzieć w aucie zaparkowanym bo co chwilę otwiera się gniazdo ładowania xd
Miałem tak samo - siedziałem na miejscu pasażera i w momencie, gdy wyłączał się ekran, klapka ładowania się otwierała...

cwireq

Posiadacz elektryka
Dwie aktualizacje już miałem do 20.9. Od tego czasu spokoj od 1.5 msc niestety.
Masz fabryczne oprogramowanie, czasem to trwa zanim dostaniesz najbardziej aktualne, Zwykle od 1-2 miesięcy.

nabrU

Moderator
Idzie 2024.26 .8
Poprawka hamowania awaryjnego

Też pobieram, chociaż widzę, że to nie ostatnia wersja z tej serii.

Pyo_trek

Posiadacz elektryka
Dziś rano po ręcznym wyszukaniu nie znalazł aktualizacji, ale po podłączeniu hotspota z telefonu po chwili pojawiła się 2024.26.8
Pierwszy raz taka sytuacja. Wcześniej czekała na WiFi albo ręcznie wyszukana.
1000002769.jpg
1000002770.jpg

Last edited:

Jeffero

Zadomawiam się
@Jeffero pewnie zadziała dopiero po sparowaniu po tym samym wifi
To nie miałoby sensu. Jestem w trasie, mam 1. telefon i samochód - potrzebowałbym drugiego telefonu do zrobienia hotspota, żeby 1. tel i tesla były pod tym samym wifi. Spotify niczego takiego nie wymaga.

zeus

Nowy na Forum
To nie miałoby sensu. Jestem w trasie, mam 1. telefon i samochód - potrzebowałbym drugiego telefonu do zrobienia hotspota, żeby 1. tel i tesla były pod tym samym wifi. Spotify niczego takiego nie wymaga.

Nie porównuj spotify do 💩ego youtube music. Jeden telefon robiący hotspot tesli by nie wystarczył?