2024.26

Wezu72

Zadomawiam się
Kilka dni temu odebrałem tesle 3 i mam obecnie oprogramowanie v12 2024.26.100 i zadnej aktualizacji…… czy to obecnie najnowsza aktualizacja?

faktory

Fachowiec
Kilka dni temu odebrałem tesle 3 i mam obecnie oprogramowanie v12 2024.26.100 i zadnej aktualizacji…… czy to obecnie najnowsza aktualizacja?
aktualnie rozsyłane jest 2024.32.3

kaktus

Posiadacz elektryka
Jest jakiś sposób wymuszenia aktualizacji
Z milion razy ten temat był poruszany i oprócz czarów nic :) czekasz jeździsz i obserwujesz. Pewnego dnia łaska Elona spływa na ciebie.

Czasami czekasz długo na update a następnie jesteś jednym z pierwszych który dostają kolejni. Niektóre aktualizacje dostaje mała grupa osób ale później długo na niej siedzą inne są bardziej popularne. Ale nie ma magicznej opcji wymuszenia update i wszystkie „domysły” w tej materii są nic nie warte. Kiedyś była teoria że nowe auta dostają pierwszy update po dłuższym czasie więc ze spokojem :)

Michal

Moderator
Oj tam, są sposoby wymuszenia aktualizacji. Ja i Bronek pisaliśmy, że szybki przelew 50 zł do któregoś z nas i dostaniesz, a jak nie dostaniesz, to zwrot kasy :)

inter

Pionier e-mobilności
Masz oprogramowanie fabryczne, najbardziej stabilne.

ELuk

Pionier e-mobilności
Był kiedyś taki ginekolog, który na 100% rozpoznawał płeć dziecka, w czasach kiedy były początki USG i nie były za dokładne.
W sumie to mógł to robić bez USG, bo metoda była skuteczna sama w sobie.
Badał, potem mówił płeć dziecka, a w dokumenty wpisywał odwrotnie.
Jak trafił to kolor wyprawki się zgadzał i było ok.
Jak nie trafił, a Ktoś z pretensją przychodził to wyciągał dokumentację i pokazywał co jest napisane, czyli „Państwo musieli źle usłyszeć bo u mnie się zgadza”. 🤣🤣🤣😉