Na serwerze? Gościu odpuść już i się nie ośmieszaj a nie ciągniesz temat…Gdzie się wersja pojawiła?
Na Rededit wątek na temat 2014.32 również jeszcze bez release notes.
Na serwerze? Gościu odpuść już i się nie ośmieszaj a nie ciągniesz temat…Gdzie się wersja pojawiła?
Takich wersji oprogramowania nie ma.@kaktus @dawidgora załóżcie od razu .40 i .44. Będziecie mieć swoje wątki, a ja obiecuję, że nie będę spamował.
Racja. Do tego nie pojmuję dlaczego tylni rząd siedzeń musi być obrócony na grafice o 90 stopni.Mam nadzieje ze naprawia panel klimatyzacji… teraz zeby wylaczyc auto i puscic sobie tylko na nogi trzeba sie naklikac… ikonki male i jak sie szybko jedzie to ciezko trafic… paranoja
Z tą grafiką tylnych siedzeń w panelu klimatyzacji to doskonała niekonsekwencja ale pewnie inny zespół był od przedniej grafiki a inny od tylnej. A skakanie w każdej nowej aktualizacji z przyciskami z lewej strony na prawo lub odwrotnie, przypomina comiesięczne przemeblowanie mojego sklepu osiedlowego w którym średnio raz na miesiąc czuję się jak w nowym sklepie szukając półki z cukrem i drożdżami.Racja. Do tego nie pojmuję dlaczego tylni rząd siedzeń musi być obrócony na grafice o 90 stopni.