2024.32

chewbacca

Posiadacz elektryka
Jeszcze raz .. Ale nie zawsze tak jest ? Kilka aktualizacji wstecz
Ponad 7 miesięcy temu

@Bronek u Ciebie to inny case jest. Tesla jak widzi przez kamerkę co robisz za kierownicą, ilość dodatków od majfrendów jakie posiadasz i jakieś ciężarki poprzyczepiane do wolanta to zaczyna się zastanawiać WTF i głupieje :) Po prostu jej algorytmy są przystosowane do kierowców którzy patrzą na drogę i do tych którzy nie patrzą. Popisy kaskaderskie jeszcze nie zostały zaimplementowane.

Bronek

Pionier e-mobilności
Chodzi o to że to już testowali wcześniej . Kamerka widzi łapy w X a w starej Trójce nie bardzo. Na pozycje rąk nie reaguje, na same oczy wg mnie też nie . Mróżyłem , zamykałem .
Natomiast odwrócenie głowy z jej pochyleniem i chyba klikanie w ekran i akurat wtedy za szybko reagowała .Nie dało się czasem zmienić np stacji .
Myślę że jak zwykle kombinują i raz lepiej , raz gorzej

Bronek

Pionier e-mobilności
Też nie puszczam permanentnie ale czasem okularki trzeba zaplute przetrzeć , napój odkręcić , kawkę wypić itp a tu auto marudzi .
A nawet coś znaleźć aby posluchac
Ze wzgledu na upierdliwość - kilka aktualizacji temu -wew kamerki nawet zakupiłem spec zasłaniaczkę i mając ciężarek był spokój .
Zobaczmy co będzie dalej....

zibizz1

Pionier e-mobilności
tak, w 32.7 nie trzeba już ruszać kierownicą, wystarczy że kamera widzi że ja trzymamy i patrzymy na drogę. Nie trzeba jej nawet dotykać. Może teraz zamiast ciężarka zadziała rękawiczka przymocowana do kierownicy;)

Last edited: