2024.44

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
A u mnie nie ma - ale jestem jeszcze na iOS 17, czy 18 jest wymagana ? aplikacja Tesli zaktualizowała mi się dziś rano, auto wczoraj do 2024.44.3.1. W telefonie jak wchodzę w watcha, to nie widzę aplikacji Tesli do dodania
Tak, ja mam 18.1.1

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Z release notes wynikało że zadziała. Może potrzebny jest holiday zainstalowany w aucie żeby w pełni to wykorzystać
Chodziło mi o to, że bez telefonu, nie skonfigurujesz nowego zegarka. Po wyjęciu z pudełka musisz go sparować z telefonem i pozwolić mu pobrać aplikację 🍎😉

zibizz1

Pionier e-mobilności

Attachments

• Screenshot_20241204-125357_Tesla.png
    Screenshot_20241204-125357_Tesla.png
    329,9 KB · Liczba wyświetleń: 18

Pabloss

Posiadacz elektryka
A u mnie nie ma - ale jestem jeszcze na iOS 17, czy 18 jest wymagana ? aplikacja Tesli zaktualizowała mi się dziś rano, auto wczoraj do 2024.44.3.1. W telefonie jak wchodzę w watcha, to nie widzę aplikacji Tesli do dodania
Zaktualizuj wszystko do najnowszych wersji.

Kszychu

Pionier e-mobilności
Chodziło mi o to, że bez telefonu, nie skonfigurujesz nowego zegarka. Po wyjęciu z pudełka musisz go sparować z telefonem i pozwolić mu pobrać aplikację 🍎😉
Aaaa, no to oczywiście że 🍎 tak działa. Ja chce móc wejść do auta w momencie kiedy telefon jest w domu, a ja potrzebuje tylko coś wyciągnąć z bagażnika :D

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Aaaa, no to oczywiście że 🍎 tak działa. Ja chce móc wejść do auta w momencie kiedy telefon jest w domu, a ja potrzebuje tylko coś wyciągnąć z bagażnika :D
No to spoko, jak już jest skonfigurowany, sparowany, to sam w sobie gdy zostawisz telefon powinien zadziałać jako kluczyk, analogicznie do Apple Pay, nie musisz mieć sparowanego telefonu przy Sobie by płacić zegarkiem 😉
W innym przypadku to o kant dupy taka funkcjonalność by była 😉

PS. A z drugiej strony… czy AW ma np. UWB ? 🤨

Last edited: