2024.44

termipl

Nowy na Forum
Mam pytanie do kolegów po serwisie w ząbkach mam problem z aktualizacją ponieważ cały czas mam wersję 2024.38.7 i codziennie sprawdza aktualizację i powiadomienia o nowej wersji brak oczywiście odezwałem się do serwisu ale serwis stwierdził że samochód się aktualizował 19dni temu i mam czekać dalej czy to możliwe że przy wybraniu trybu zaawansowane itd tak długo trwa aby samochód odebrał aktualizację ? Wcześniej jak wychodziła nowa wersja softu to za 2dni miałem już ją w aucie teraz nic... Bardziej ubolewam że nie mam nadal ASS oczywiście mam wykupiony rozszerzony autopilot. Miał ktoś z was z tym problem ?

cwireq

Fachowiec
Mam pytanie do kolegów po serwisie w ząbkach mam problem z aktualizacją ponieważ cały czas mam wersję 2024.38.7 i codziennie sprawdza aktualizację i powiadomienia o nowej wersji brak oczywiście odezwałem się do serwisu ale serwis stwierdził że samochód się aktualizował 19dni temu i mam czekać dalej czy to możliwe że przy wybraniu trybu zaawansowane itd tak długo trwa aby samochód odebrał aktualizację ? Wcześniej jak wychodziła nowa wersja softu to za 2dni miałem już ją w aucie teraz nic... Bardziej ubolewam że nie mam nadal ASS oczywiście mam wykupiony rozszerzony autopilot. Miał ktoś z was z tym problem ?
Po 2msc braku aktualizacji można się odezwać. Takie info od serwisu. Na łaskę Elona trzeba swoje poczekać. Ewentualnie zapłacić 200zl do użytkownika @Bronek za wymuszenie aktualizacji. Jak się nie uda w 5 dni to kasę zwraca jak coś.

zibizz1

Pionier e-mobilności
Kiedyś mi się zacięło coś i nie sprawdzał aktualizacji. W zakładce oprogramowanie ostatnia data sprawdzenia aktualizacji nie powinna być starsza niż 1 dzień. Jeśli jest starsza to trzeba zrobić reset rolkami bo coś jest nie tak.

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Mi się tak przycięło po tym jak miałem problem z jedną aktualizacją, i serwis wymusił zdalnie od siebie reinstalację tej wersji.
Po tej reinstalacji, nie schodziły update'y (miałem dobre 30-40 dni opóźnienia w stosunku do release'u powiedzmy)
Zgłosiłem - Mobilny zadzwonił w dniu przyjazdu, ale zanim przyjechał, to się gdzieś zalogował ... skomentował cytuje "dziwne ... niby jest do pobrania a nie pobiera" Powiedział że odblokował ... i od tamtej pory znowu pobiera :)