inter
Pionier e-mobilności
Ja mam przy cofaniu, tylko tylną kamerę.Wygląda tak jak jest teraz, chyba, że wizualizacja się zmieniła.
Ja mam przy cofaniu, tylko tylną kamerę.Wygląda tak jak jest teraz, chyba, że wizualizacja się zmieniła.
To spróbuj przeciągnąć palcem do góry, jak się włączy kamera cofania. Pojawią Ci się te boczne.Ja mam przy cofaniu, tylko tylną kamerę.
Ja mam przy cofaniu, tylko tylną kamerę.
Cały czas się człek uczyTo spróbuj przeciągnąć palcem do góry, jak się włączy kamera cofania. Pojawią Ci się te boczne.
Dziwi mnie, że ludzie nie czytają instrukcji obsługi do urządzeń, które kupują, nie tylko samochodów, tylko wolą pisać i czytać komentarze na forach 🙂 W instrukcji są odpowiedzi na 90% pytań tutaj zadawanych.Cały czas się człek uczy![]()
Jesteś w błędzie, instrukcję czytam i mam komplet od momentu wprowadzenia Tm3HL. Ale akurat ta funkcja nie wpadła mi w oko.Dziwi mnie, że ludzie nie czytają instrukcji obsługi do urządzeń, które kupują, nie tylko samochodów, tylko wolą pisać i czytać komentarze na forach 🙂 W instrukcji są odpowiedzi na 90% pytań tutaj zadawanych.