2024.8

inter

Pionier e-mobilności
Mam wrażenie, że aktualizacja 2024.8.9 lepiej rozpoznane znaki, oraz chyba jest szersze pole widzenia kamery przy właczonych kierunkach, widzę bok samochodu, a obraz jest bardziej panoramiczny.

Bronek

Pionier e-mobilności
I tak jakby samochód czystszy...
FSM Full Self Myjnia
Albo wplyw na postrzeganie? Chipa nam w Covidzie wszczepili i Musk teraz wmawia że Tesla się umyła.

inter

Pionier e-mobilności

Bartosz

Pionier e-mobilności
Trochę wyrozumiałości 🙂. Na początku zawsze są emocje, wycieranie szmateczką każdej plamki, oglądanie się na samochód, gdy idziesz w stronę drzwi do galerii, sprawdzanie co dzień czy jest aktualizacja, a jak jest to komunikowanie tego faktu na forum, itp., podobnie jak z nową żoną, z czasem powszednieje 😉

Last edited:

inter

Pionier e-mobilności
No nie nigdy nie dbałem przesadnie o samochód. Stoi brudny od miesiąca, jedynie szyby umyte.

Bartłomiej S

Posiadacz elektryka
U mnie coś nie tak. Może ktoś ma podobnie? Słuchajcie miałem aktualizacje 2024.8.9 i jechałem z pracy do domu. Wszystko fajnie, słoneczko świeci, humor całkiem fajny. Wracam do domu a żona jakaś podkurwiona chodzi 🤷‍♂️

Restart nie pomaga. Rolki + hamulec nawet. Co proponujecie? Posprzątać coś w domu czy może od razu na kolację jakąś zabrać?