2024.8

Michal

Moderator
U mnie coś nie tak. Może ktoś ma podobnie? Słuchajcie miałem aktualizacje 2024.8.9 i jechałem z pracy do domu. Wszystko fajnie, słoneczko świeci, humor całkiem fajny. Wracam do domu a żona jakaś podkurwiona chodzi 🤷‍♂️

Restart nie pomaga. Rolki + hamulec nawet. Co proponujecie? Posprzątać coś w domu czy może od razu na kolację jakąś zabrać?
Zrób to co miałeś zrobić od 3 miesięcy / lat i będzie git :)
U mnie żona na wakacjach, a ja cały ten tydzień zaiwaniam w domu i ogrodzie:
  • szlifowanie i olejowanie blatu w kuchni
  • robię podniesione grządki 4 * 1 m x 1 m x 0,5 m - przycinanie, malowanie, skręcanie
  • kupiłem w końcu ten olej na kleszcze dla kota
  • za chwilę biorę się za sprzątanie, bo jutro jadę po żonę do Słupska
Czy będzie zła jak wróci - może, ale to już nie będzie moja wina :D

6a8

Posiadacz elektryka
U mnie coś nie tak. Może ktoś ma podobnie? Słuchajcie miałem aktualizacje 2024.8.9 i jechałem z pracy do domu. Wszystko fajnie, słoneczko świeci, humor całkiem fajny. Wracam do domu a żona jakaś podkurwiona chodzi 🤷‍♂️
Kolacja.

nabrU

Moderator
Dostałem dzisiaj 2024.8.9, a tu już wyszła 2024.8.12 :ROFLMAO:

Bronek

Pionier e-mobilności
(........)
U mnie żona na wakacjach, (.....)
Czy będzie zła jak wróci - może, ale to już nie będzie moja wina :D
Na 100% wina nie jest Twoja.
Pamiętam jak raz sam wyjechałem a atrakcji nie było. Byłem zły

Nie dojechała ( mąż jej zachorował,)

Last edited:

tomA

Posiadacz elektryka
po aktualizacji do 2024.8.7 nie pojawia sie wam problem z rozpoznawaniem prawidłowym kluczyka - zdarza mu sie mylić iphone żony (jak siedzi jako pasażer) z moim kluczem (iphone jako kierowca) ustawiając jej praramtery mi jako kierowcy. A nawet kiedyś podszedłem pod auto tylko ja z moim iphonem i otworzył i ustawił się pod ustawienia żony????
Wcześniej nigdy nie miał (Tesla - auto) z tym problemu....
Dziś widzę aktualizację do 2024.8.9 - może jakieś poprawki ???

inter

Pionier e-mobilności
po aktualizacji do 2024.8.7 nie pojawia sie wam problem z rozpoznawaniem prawidłowym kluczyka - zdarza mu sie mylić iphone żony (jak siedzi jako pasażer) z moim kluczem (iphone jako kierowca) ustawiając jej praramtery mi jako kierowcy. A nawet kiedyś podszedłem pod auto tylko ja z moim iphonem i otworzył i ustawił się pod ustawienia żony????
Wcześniej nigdy nie miał (Tesla - auto) z tym problemu....
Dziś widzę aktualizację do 2024.8.9 - może jakieś poprawki ???
Miałem to przy Oneplus 8T żona miała taki sam, zmieniłem swój na Oneplus 10Pro i problem zniknął. Było to już na 2024.2.7.

inter

Pionier e-mobilności

Bronek

Pionier e-mobilności
To jest normalka i od łat. O ile kiedyś dodawali wiele nowego, to teraz szlifują lub psują. Nie ma co tu się ekscytować, że jedni już, a drudzy jeszcze nie.

nabrU

Moderator