2024.8

Michal

Moderator

Maxxxx

Zadomawiam się
....u mnie też właśnie instaluje
jutro testy,
Leci i u mnie, tylko na aucie bez matriksów :p
Jak na Boże Narodzenie, wejdą kominem, w nocy Ci podmienią lampy (tylko śpij , nie podglądaj) i rano obudzisz się z nowymi światłami wycinającymi choinkę na ścianie. tzn jajko bo to nie te święta :D

inter

Pionier e-mobilności
U mnie po 22.00 wczoraj, było powiadomienie o aktualizacji, ale rano jak poszłem do samochodu, nic nie czekało do pobrania. A w aplikacji wyświetliło się że błąd.

matros

Posiadacz elektryka
Bjorn kiedyś testował w X, wszystko zależy jak daleko od zawiasu się testuje, jeśli blisko to utnie w każdym aucie. W X falcony też ucinają na wysokości dachu marchewkę ale już na bocznej stronie nie. Akurat w Cybertrucku spore ryzyko że ktoś tam będzie trzymał rękę.

ypl

Pionier e-mobilności
Ja najczęściej aktualizacje dostaję w czwartki, a dzisiaj jest czwartek, więc kto wie ;)
Ja dostałem wczoraj w czwartek, ale jestesmy na urlopie do 7 kwietnia więc prędko nie potestuje 😅

Gingol

Fachowiec
Słuchajcie, jak to jest, że widzicie z poziomu aplikacji wystawioną aktualizację? Może to wynika z tego, że w ramach umowy z Arval ja nie jestem głównym użytkownikiem albo coś źle robię?

Ratt

Posiadacz elektryka
Słuchajcie, jak to jest, że widzicie z poziomu aplikacji wystawioną aktualizację? Może to wynika z tego, że w ramach umowy z Arval ja nie jestem głównym użytkownikiem albo coś źle robię?
Raczej to pierwsze czyli nie posiadanie "roota".

Najnowsze dyskusje