Co z Twoim summonem ?Podniesiono z wersji 4.39.1-3023 na wersję 4.39.6-3054. Drobne poprawki i usprawnienia.
Czekamy na grubsze "poprawki"![]()
Potwierdzam, na androidzie zdalny podgląd nagrań nadal nie jest dostępny. Najnowsza wersja 4.39.6-3054Heh ale zmian takich jak ios to ja nie widzę...
4 fotele ale wolę to robić S3EXY, bo jadą nawet z pasamiPojawił się wraz z aktualizacją świąteczną Tesli, w niedzielę. Nie była potrzebna aktualizacja apki. Jeszcze nie zdążyłem się pobawić, ruszyłem tylko do tyłu i przodu. Rewelacji raczej nie ma, ale mam i ja
Funkcje apki dostosowują się do funkcji samochodu, niby dokładnie te same wersje, a z innymi bajerami. Moja reguluje 2 fotele, Twoja chyba 6. Ciekawie to działa.
Też dzisiaj zamówień Ultra 2 Black Titanium 🫣Hahah. 🤪 to samo u mnie na Watch 5. Mój Apple watch 5 z Tessie śmigał wyśmienicie aż miło ale dzisiaj z tego względu że chce zrezygnować z Tessie a tesla dała to za free , dziś zamówiłem nowego Apple Watch Ultra żeby móc mieć to bez udziału Tessie. No i wyszukałem jakiś argument żeby zmieniać dobry i działający zegarek![]()
Szybko prezent się znalazłTeż dzisiaj zamówień Ultra 2 Black Titanium 🫣
Podobno tak.Hamuje auto samo jak zobaczy jakaś przeszkodę przy cofaniu ?