2024 Tesla Holiday Update

zlp

Pionier e-mobilności
Podniesiono z wersji 4.39.1-3023 na wersję 4.39.6-3054. Drobne poprawki i usprawnienia.
Czekamy na grubsze "poprawki" ;)

zlp

Pionier e-mobilności
Pojawił się wraz z aktualizacją świąteczną Tesli :cool:, w niedzielę. Nie była potrzebna aktualizacja apki. Jeszcze nie zdążyłem się pobawić, ruszyłem tylko do tyłu i przodu. Rewelacji raczej nie ma, ale mam i ja :D
Funkcje apki dostosowują się do funkcji samochodu, niby dokładnie te same wersje, a z innymi bajerami. Moja reguluje 2 fotele, Twoja chyba 6. Ciekawie to działa.

Bronek

Pionier e-mobilności
Pojawił się wraz z aktualizacją świąteczną Tesli :cool:, w niedzielę. Nie była potrzebna aktualizacja apki. Jeszcze nie zdążyłem się pobawić, ruszyłem tylko do tyłu i przodu. Rewelacji raczej nie ma, ale mam i ja :D
Funkcje apki dostosowują się do funkcji samochodu, niby dokładnie te same wersje, a z innymi bajerami. Moja reguluje 2 fotele, Twoja chyba 6. Ciekawie to działa.
4 fotele ale wolę to robić S3EXY, bo jadą nawet z pasami
Summon zaczął jechać po pochyłości, co pozwala mi wjechać do garażu ale minimalna odległość z przodu jet teraz 30 cm a bylo 20 . Dla mnie to wazne bo mam na styk i nie wjedzie na 100% sama

Ten filmik zrobiłem czekając na ....

zlp

Pionier e-mobilności
S3EXY nie mam. Wersja do S pojawi się chyba za kilka miesięcy, zastanowię się jeszcze. Gadżeciarz ze mnie, knob mi się podoba, więc decyzja trudna nie będzie :D. Ładuję w domu, w długie trasy wolę swojego klekota, na razie przypatruję się temu z ciekawością.

blazej

Pionier e-mobilności
Hahah. 🤪 to samo u mnie na Watch 5. Mój Apple watch 5 z Tessie śmigał wyśmienicie aż miło ale dzisiaj z tego względu że chce zrezygnować z Tessie a tesla dała to za free , dziś zamówiłem nowego Apple Watch Ultra żeby móc mieć to bez udziału Tessie. No i wyszukałem jakiś argument żeby zmieniać dobry i działający zegarek :LOL:
Też dzisiaj zamówień Ultra 2 Black Titanium 🫣

aadamuss

Pionier e-mobilności
Byłoby super jakby hamowała bo przy brudnej kamerze wieczorem nic nie widać. Vw hamował jak wryty jak kupę liści zobaczył :)