2025.14 - Tesla 2025 Spring Update

Slaww

Fachowiec
Czy ktoś z was też ma tak, że muzyka po wejściu do auta nie gra automatycznie - muszę ręcznie nacisnąć play. Coś z tym można zrobić?
To samo - Spotify ale kliknięcie play wznawia odtwarzanie piosenki - przed update zaczynały się piosenki od początku ;)

inter

Pionier e-mobilności
W nocy wpadło 14.3.1, pobrało 8,5 GB.

Krk

Posiadacz elektryka
do mnie jeszcze 14 nie dotarła,
poprawili może wycieraczki w Juniperze?
U mnie każde wjechanie do cienia (jak jest ostre słońce) włącza wycieraczki. Wyłączanie nic nie daje bo każde włączenie tempomatu włącza wycieraczki na AUTO. Jak tak dalej będzie to zgłoszę to do serwisu.

bragyou

Posiadacz elektryka
U mnie każde wjechanie do cienia (jak jest ostre słońce) włącza wycieraczki. Wyłączanie nic nie daje bo każde włączenie tempomatu włącza wycieraczki na AUTO. Jak tak dalej będzie to zgłoszę to do serwisu.
Do mnie też nie 😳
Zawsze update wpadał naprawdę szybko.

umcus

Pionier e-mobilności
Nie mam zielonego pojęcia. U mnie się nie włączają przy AP, ponieważ włączyłem odpowiednią opcję w urządzeniu, którego chcesz.

Zgłaszaj - choć z góry wiadomo, jaka będzie odpowiedź.

Slaww

Fachowiec
Do mnie też nie 😳
Zawsze update wpadał naprawdę szybko.
U mnie odwrotnie ostatnie aktualizacje dość późno dostawałem, a teraz prawie jako pierwszy - pewnie rotują „beta testerów”, żeby nie denerwować ciągle tych samych użytkowników błędami ;)

kaktus

Posiadacz elektryka
Ja wyłączyłem auto bo jest nieużywalne. Zawsze włącza się gdy wjeżdżam do hali garażowej, i tak jak mówisz cień/słońce to również faworyt. Gdy przednia szyba się przerysowała to już było za wiele :)

Szukając pocieszenia - w EX30 również wycieraczki żyją własnym życiem i dokładnie takie same problemy a niby czujnik deszczu...

Najnowsze dyskusje