2025.14 - Tesla 2025 Spring Update

Slaww

Fachowiec
Od miesiąca jeżdżę prawie cały czas na tempomacie na podmiejskich drogach 1x1 i przestał się bać samochodów jadących z przeciwka :) a wygoda jazdy ogromna :)

A co do AP przejechałem w majówkę całą Polskę od południa po północ S7 i były na całej trasie może.. 2 fantomowe zwolnienia? (Oczywiście nie uwzględniam odcinków gdzie jest jeszcze stara mapa)

Edit
Z obserwacji moich wynika, że ważne jest odpowiednie dobranie odległości w tempomacie: 4 - 5 jednostek na drogach 1x1, Autostrady 3 jednostki

pmlody

Pionier e-mobilności
Chodzą plotki, że znacznie poprawił się AP w najnowszej wersji w kilku krajach w Europie. Wy coś odczuliście?
Hmmm... Na pewno fantomowe hamowanie na skrzyżowaniu po drodze do teściów było przed tą wersją. Na tej nie jechałem, sprawdzę. W tym samym miejscu, na jednym skrzyżowaniu zawsze wali po hamulcach od przynajmniej 2 lat.

Gingol

Fachowiec
Hmmm... Na pewno fantomowe hamowanie na skrzyżowaniu po drodze do teściów było przed tą wersją. Na tej nie jechałem, sprawdzę. W tym samym miejscu, na jednym skrzyżowaniu zawsze wali po hamulcach od przynajmniej 2 lat.
Dlatego chapeau bas dla tych, którzy uparcie jeżdżą tylko na autopilocie. Ja kilka razy dzięki takim akcjom skasowałbym w ten sposób auto.... i swoje i tego kto jechał za mną... :D

Last edited: