2025.2

pmlody

Pionier e-mobilności
Cześć, wszystkie andoridy to dostały ? Czy jest lista telefonów ?
Lista. Jak masz telefon z UWB to jest na liście, jak nie, to nie jest.

inter

Pionier e-mobilności

inter

Pionier e-mobilności
Ja mam Samsunga S21 5G a autko 2021. Z tego co czytam niektóre S21 miały ale mój chyba nie....
Samsungi tylko plus i ultra. Auto nie ma, tylko nowe Y i 3, chyba że masz S lub X.

pmlody

Pionier e-mobilności
Ja mam Samsunga S21 5G a autko 2021. Z tego co czytam niektóre S21 miały ale mój chyba nie....
Jak auto z 21 to na 100% nie masz.

Bronek

Pionier e-mobilności
U mnie doszło do 93% z 24 godziny minimum mieliło do tego poziomu . Po czym cofnęło się do 83% , następnie zniknęło , po czym pojawiło się ponownie 83% i wcieło na amen.
Pewnie będzie zaraz poprawka poprawki?
Aurat w tej aktualizacji dla mnie nie ma nic takiego co by mnie bardzo rajcowalo.

inter

Pionier e-mobilności
U mnie doszło do 93% z 24 godziny minimum mieliło do tego poziomu . Po czym cofnęło się do 83% , następnie zniknęło , po czym pojawiło się ponownie 83% i wcieło na amen.
Aurat w tej aktualizacji dla mnie nie ma nic takiego co by mnie bardzo rajcowalo.
Jest w przygotowaniu Update 2025.2.6.1 - Release Notes

pmlody

Pionier e-mobilności
Ja w jednym mam 2.6 a w drugim jeszcze holiday. Do not care, zależało mi na holiday, bo w końcu z zegarka mogę ogarniać przestawianie aut, jak je czyszczę na podjeździe.
Przez pierwszy rok jeszcze czekałem na updaty, a teraz, będą, to będą. Z Teslą, póki co nie mam zamiaru się rozstawać przez kilka lat do przodu.

inter

Pionier e-mobilności
Włączyłem ładowanie w domu na 11kW, temperatura -4, bateria zimna i nie włączyło grzania baterii.