2025.20

piotrazz

Posiadacz elektryka
Nie wiem czy było, ale wygląda na to, że wkrótce miną dwa tygodnie kiedy miał być wdrożony Grok w Tesli. Soft najprawdopodobniej wymagany z branchu 2025.20.

https://www.notateslaapp.com/news/2902/musk-grok-ai-arriving-in-teslas-next-weekMusk: Grok AI Arriving in Teslas Next Week
Najwyraźniej ogłosik to podczas prezentacji nowego modelu Grok 4.

https://www.teslarati.com/grok-coming-tesla-vehicles-next-week-latest-elon-musk/Grok coming to Tesla vehicles next week “at the latest:” Elon Musk

inter

Pionier e-mobilności
Łatwiej przewidzieć kiedy się pojawi hiszpańska inkwizycja niż ile potrwa ten elonowy tydzień.
Na 100% będzie w lipcu.

piotrazz

Posiadacz elektryka
Do póki nie podasz roku, to zdanie jest prawdziwe.
Obstawiam, że już jest ale bez zdalnego odblokowania niewtajemniczeni nie maja dostępu. Tak przynajmniej greentheonly wspominał, a on akurat wie co pisze. Ciekawe czy pracuje dla konkurencji;-)

inter

Pionier e-mobilności
Oto co GROK napisał:
Grok prawdopodobnie pojawi się w Teslach w USA w lipcu 2025 roku, ale w Polsce/Europie może to być później (jesień 2025 lub początek 2026), w zależności od regulacji i aktualizacji oprogramowania. Śledź stronę www.tesla.com lub konto Tesla na X dla aktualnych informacji.

piotrazz

Posiadacz elektryka
Oto co GROK napisał:
Grok prawdopodobnie pojawi się w Teslach w USA w lipcu 2025 roku, ale w Polsce/Europie może to być później (jesień 2025 lub początek 2026), w zależności od regulacji i aktualizacji oprogramowania. Śledź stronę www.tesla.com lub konto Tesla na X dla aktualnych informacji.
No tak, AI Act może to spowolnić...

Kszychu

Pionier e-mobilności
W kazdym bada razie u mnie summon (przynajmniej pod domem i w domu) zdechl. A bylo tak fajnie. Mam ......20.6
W sensie zwykły summon? Kurde bo własnie sie zastanawiałem nad zakupem tego. Wynająłem dość ciasny garaż i o ile ja wejde do auta, to zapakowanie psa jest dużo trudniejsze. Summon tutaj by mi się sprawdził

Masta20PL

Zadomawiam się
dla mnie summmon dziala super, ale kurde nie zawsze, parkuje caly czas w tym samym garazu, parkuje przodem maksymalnie do prawej strony i tam sie robi wasko, czesto wyjezdza ale czasem powie, ze mozliwa kolizja i stanie.

Nie mam gdzie napisac co ostatnio zrobilem a historia fajna taka do posmiania sie ;p

Jechalem do duzego sklepu, duzy parking, duzo auto, szukam miejsca ale na tablecie gdzie pojawi się P klikam daje kierunek i sam parkuje. Patrze jest miejsce ale takie krotki ale ciul skoro mi proponuje to musi byc ok. Auto parkuje patrze na tablet a tam w kamerce tylnej widze, ze parkuje do wiaty na wózki ;p Wózków nie bylo wiec mialem parking zadaszony ;p tak gdzie w polowie manewru sie zorientowalem niezla beke mieli ludzie za mna - ja tez mialem ;p