2025.20

piotrazz

Posiadacz elektryka
Nie wiem czy było, ale wygląda na to, że wkrótce miną dwa tygodnie kiedy miał być wdrożony Grok w Tesli. Soft najprawdopodobniej wymagany z branchu 2025.20.

https://www.notateslaapp.com/news/2902/musk-grok-ai-arriving-in-teslas-next-weekMusk: Grok AI Arriving in Teslas Next Week
Najwyraźniej ogłosik to podczas prezentacji nowego modelu Grok 4.

https://www.teslarati.com/grok-coming-tesla-vehicles-next-week-latest-elon-musk/Grok coming to Tesla vehicles next week “at the latest:” Elon Musk

inter

Pionier e-mobilności
Łatwiej przewidzieć kiedy się pojawi hiszpańska inkwizycja niż ile potrwa ten elonowy tydzień.
Na 100% będzie w lipcu.

piotrazz

Posiadacz elektryka
Do póki nie podasz roku, to zdanie jest prawdziwe.
Obstawiam, że już jest ale bez zdalnego odblokowania niewtajemniczeni nie maja dostępu. Tak przynajmniej greentheonly wspominał, a on akurat wie co pisze. Ciekawe czy pracuje dla konkurencji;-)

inter

Pionier e-mobilności
Oto co GROK napisał:
Grok prawdopodobnie pojawi się w Teslach w USA w lipcu 2025 roku, ale w Polsce/Europie może to być później (jesień 2025 lub początek 2026), w zależności od regulacji i aktualizacji oprogramowania. Śledź stronę www.tesla.com lub konto Tesla na X dla aktualnych informacji.

piotrazz

Posiadacz elektryka
Oto co GROK napisał:
Grok prawdopodobnie pojawi się w Teslach w USA w lipcu 2025 roku, ale w Polsce/Europie może to być później (jesień 2025 lub początek 2026), w zależności od regulacji i aktualizacji oprogramowania. Śledź stronę www.tesla.com lub konto Tesla na X dla aktualnych informacji.
No tak, AI Act może to spowolnić...

Kszychu

Pionier e-mobilności
W kazdym bada razie u mnie summon (przynajmniej pod domem i w domu) zdechl. A bylo tak fajnie. Mam ......20.6
W sensie zwykły summon? Kurde bo własnie sie zastanawiałem nad zakupem tego. Wynająłem dość ciasny garaż i o ile ja wejde do auta, to zapakowanie psa jest dużo trudniejsze. Summon tutaj by mi się sprawdził

Najnowsze dyskusje