Problem z AP jest taki, że robi się coraz gorzej.Nie mam, ale chyba to zrobię. Co nie zmienia faktu, że ten autopilot to jakaś farsa. Miedzy liniami ładnie prowadzi, zwalnia i przyspiesza sensownie. Ale te fantomy i bany przyprawiające o palpitację serca kompletnie go dyskwalifikują. Golf z 2015 lepiej sobie radził w tym temacie, wystarczyło co jakiś czas poruszyć delikatnie kierownicą i działało bez niespodzianek. Po moich aktualnych doświadczeniach w życiu bym nie zaufał teslowskiemu FSD (choć wcale nie mam w planach go kupować)
Wcześniej nie było takich problemów, ba, nawet można było szybciej tempomat ustawić. Eh.
Jeśli to nie jest celowe działanie, to bardzo złą robią reklamę dla FSD na rynku EU.
Na Słowacji czy w Czechach jest tak samo źle.
40K PLN można by było wydać bez problemu, ba nawet sam chciałem swego czasu FSD kupić.Dlaczego stracą? Jeśli tylko FSD będzie jak w US i Chinach możliwe w formie subskrypcji, będę pierwszy do kupienia przed każdą dalszą podróżą. Bo w życiu nie kupię FSD za 40 kpln.
Ale pod warunkiem, że producent nie leci w kulki, i jawnie NIE oszukuje swoich klientów.
Bo obecnie nie jest to ani FSD, ani jazda pewna, ani autonomiczna ani wygodna.
Opcja za 40k powinna zniknąć, bo jest to oszustwo(!)
Last edited: