Akcesoria, które warto kupić do TESLI 3.

Pabloss

Posiadacz elektryka
Każdy kupuje i zakłada to co mu się podoba. Ja od lat preferuję dywaniki welurowe i uważam że są OK. Zarówno na lato jak i na zimę. Na próbę (nie do Tesli) kupiłem te od EVA. Nie są złe, ale jak dla mnie to nie to co welurowe.

zibizz1

Pionier e-mobilności
Rezaw jest spoko, mam w poprzednim aucie. Dobra zwykła guma. Do Tesli wziąłem Maxpider, od spodu mają materiał z igiełkami które są nieprzyjemne w dotyku ale świetnie trzymają. Z góry cienka warstwa czegoś w stylu gumy. Mają wysokie ranty więc można wozić jezioro.

Hue Zarri

Posiadacz elektryka
Czy ktoś tutaj kombinował coś z dokładkami na zderzaki/progi itd? Jakie różnice zasięgowe?
Według mnie wszystko co dołożysz będzie raczej zmniejszało zasięg, byś musiał wymienić cały przedni zderzak na bardziej "areo" ale poza wizualnym aspektem to wzrost zasięgu jest znikomy. Moim zdaniem lepiej zainwestować w 17" koła o ile takowe w ogóle są, tutaj możesz urwać może z 20km dodatkowo na zasięgu. (idąc logiką że między stock 20" a 18" przy TM3 LR jest poprawa zasięgu)

EPI Energia Invest

Zadomawiam się
Na zimę koniecznie jakieś dopasowane, gumowe dywaniki, żeby się nie przejmować śniegiem na butach.

Ja mam te i są ok: https://www.aliexpress.com/item/4001048370648.html
Ale ostrzegam, że baaaaardzo długo czekałem na dostawę, niecałe 3 miesiące. W dodatku koszt wysyłki 250 zł, ale nie udało mi się nigdzie znaleźć taniej.
Czy ktoś przyciemniał tylne szyby i dach w Tesli model 3 ?
Czy rzeczywiście komfort termiczny w słoneczne dni się poprawił ?
Jest może ktoś z nową 3 z Bydgoszczy ?
Chętnie bym porównał i sprawdził realnie jaka jest różnica z folią i bez (ja mam folie więc szukam kogoś bez )
Pozdrawiam

Pyo_trek

Posiadacz elektryka
Z certyfikatami na EU
Bez tytułu.png