Super, mam, używam drugi rok. Przednia pełni też funkcję sprytnego schowka na okulary... jakoś to nie znalazłem opisu, że ma tą funckcję a jednakKupował Ktoś z Was te szufladki do schowków ze sklepu Tesli? Jak się sprawdzają?
Przy okazji, jakby ktoś chciał zmienić sobie kołpaki Aero 18 cali na takie w stylu Uberturbine, to zapraszam na prv. Mam ostatnie komplety dostępne od ręki. Jeśli chcecie upiększyć swoją TM3 jeszcze latem, nie czekając kilka tygodni na dostawę z Chin....
Jaka cena?Przy okazji, jakby ktoś chciał zmienić sobie kołpaki Aero 18 cali na takie w stylu Uberturbine, to zapraszam na prv. Mam ostatnie komplety dostępne od ręki. Jeśli chcecie upiększyć swoją TM3 jeszcze latem, nie czekając kilka tygodni na dostawę z Chin....View attachment 12550 View attachment 12551
Jaka cena?
Sprawdź wiadomość prvJaka cena?
Czy ktoś używa i może polecić Smart ring zamiast karty/smartfony jako klucz do Tesli model 3 .Mam pytanie czy są jakieś rzeczy/akcesoria, które uważacie za warte zakupu?
Chodzi mi o różnego rodzaju dodatki/gadżety/rzeczy ułatwiające życie lub chroniące auto np. przed zniszczeniem.
Prośba o informacje:
Post pewnie się przyda na przyszłość.
- Co?
- Dlaczego?
- Gdzie można kupić?