Akcesoria, które warto kupić do TESLI 3.

krzyss

Pionier e-mobilności
Pokaz Twoje 😂. Jak dla mnie jakość jest super i nie śmierdzi jak co niektóre.
Troche wstyd… ale co zrobic.
Musze poszukac gdzies gumowych bo kupowalem. Oryginalne welury sa beznadziejne.

Attachments

• CC377887-BBB8-47CB-8071-3FC7138AD869.jpeg
    CC377887-BBB8-47CB-8071-3FC7138AD869.jpeg
    3,9 MB · Liczba wyświetleń: 287

slaveq

Pionier e-mobilności

chewbacca

Posiadacz elektryka
To ja z dywaników polecam te: https://allegro.pl/oferta/tesla-model-3-sedan-2017-dywaniki-do-auta-10678536391
Na innej aukcji można też znaleźć matę tej samej firmy za 105zł albo komplet 4 dywaników + mata za jakieś 210zł. Jakość i dopasowanie jest rewelacja (TM3 SR+ 2021Q4). W życiu nie powiedziałbym, że za takie pieniądze można kupić takie dywaniki:)
Ktoś inny polecił mi je w innym wątku i na prawdę są warte każdej złotówki.
Poza tym szufladka do przedniego i tylnego schowka w środkowej konsoli. Oryginały można kupić w Tesli w Ząbkach za 90zł brutto/komplet.

slaveq

Pionier e-mobilności
@tomwroclaw
Ja kupiłem:
- filtr plastikowy do wlewu płynu do spryskiwaczy
- gumę do trzymaka na kubki po środku
- przesuwana konsola do środka (przód i środek)
- ppf na klamki

może w sumie zrobię wątek z tymi akcesoriami, żeby ludzie mogli obczaić co fajne
Interesujący zestaw akcesoriów, czy mógłbyś podesłać linki gdzie co kupowałeś?

tomwroclaw

Fachowiec
Interesujący zestaw akcesoriów, czy mógłbyś podesłać linki gdzie co kupowałeś?
@tomwroclaw
Ja kupiłem:
- filtr plastikowy do wlewu płynu do spryskiwaczy
- gumę do trzymaka na kubki po środku
- przesuwana konsola do środka (przód i środek)
- ppf na klamki

może w sumie zrobię wątek z tymi akcesoriami, żeby ludzie mogli obczaić co fajne
też jestem ciekawy co gdzie kupiłeś bo na pewno chciałbym dywaniki, folie ochronną na ekran, coś na kubki lub "schowek" na środek a z Twojej listy to chętnie bym zobaczył ppf i tą konsolę do środka.

Szatan

Posiadacz elektryka
Pokaz Twoje 😂. Jak dla mnie jakość jest super i nie śmierdzi jak co niektóre.
jak znajdę chwilę to zrobie fotkę, generalnie te maty gumowe REZAW-PLAST mają pokazane zdjęcia dla innych aut w necie, wole kupić w PL bo coś tam trafia do polskiej firmy, plus mogłem przymierzyć przed zakupem i ostatnie to były dostępne od ręki, cena drugorzędną czy zestaw będzie kosztował 50zł więcej jedną lub drugą stronę.

PS. jeszcze nigdy nic nie kupiłem na Allieksper więc może nie jestem oświecony jak wspaniałe są zakupy bezpośrednio u chińczyków.

Sfotek

Posiadacz elektryka
jak znajdę chwilę to zrobie fotkę, generalnie te maty gumowe REZAW-PLAST mają pokazane zdjęcia dla innych aut w necie, wole kupić w PL bo coś tam trafia do polskiej firmy, plus mogłem przymierzyć przed zakupem i ostatnie to były dostępne od ręki, cena drugorzędną czy zestaw będzie kosztował 50zł więcej jedną lub drugą stronę.

PS. jeszcze nigdy nic nie kupiłem na Allieksper więc może nie jestem oświecony jak wspaniałe są zakupy bezpośrednio u chińczyków.
A rezaw ma wersje juz dostosowana do 2021/22 - pompa ciepla. Chetnie kupie ale z gwarnacja ze bedzie pasowalo a nie recznie docinac.

Bagaznikowa juz mam

dawson

Fachowiec

Chętnie zobaczę , w sklepie Tesli gumowe dywaniki mają po 210euro o_O
Ja na Ali kupiłem raz. Kulki do filtra (akwarium) wielkość "około 3cm" , miały 1,2cm. Wiecie , rozumiem około 200cm i będzie 198 ale .... 🙃

Zastanawiam się nad Key fob. Już wcześniej myślałem aby kupić jako taki bajer a po filmie Bjorna mam wrażenie że to dla mnie , ale zobaczę jak odbiorę auto.