Pokaz Twoje 😂. Jak dla mnie jakość jest super i nie śmierdzi jak co niektóre.He he wygladaja jak w rasowym Uberze ;-)
Ale pewnie dobrze sie sprawdzaja w utrzymaniu czystosci…
Pokaz Twoje 😂. Jak dla mnie jakość jest super i nie śmierdzi jak co niektóre.He he wygladaja jak w rasowym Uberze ;-)
Ale pewnie dobrze sie sprawdzaja w utrzymaniu czystosci…
Troche wstyd… ale co zrobic.Pokaz Twoje 😂. Jak dla mnie jakość jest super i nie śmierdzi jak co niektóre.
Interesujący zestaw akcesoriów, czy mógłbyś podesłać linki gdzie co kupowałeś?@tomwroclaw
Ja kupiłem:
- filtr plastikowy do wlewu płynu do spryskiwaczy
- gumę do trzymaka na kubki po środku
- przesuwana konsola do środka (przód i środek)
- ppf na klamki
może w sumie zrobię wątek z tymi akcesoriami, żeby ludzie mogli obczaić co fajne
Interesujący zestaw akcesoriów, czy mógłbyś podesłać linki gdzie co kupowałeś?
też jestem ciekawy co gdzie kupiłeś bo na pewno chciałbym dywaniki, folie ochronną na ekran, coś na kubki lub "schowek" na środek a z Twojej listy to chętnie bym zobaczył ppf i tą konsolę do środka.@tomwroclaw
Ja kupiłem:
- filtr plastikowy do wlewu płynu do spryskiwaczy
- gumę do trzymaka na kubki po środku
- przesuwana konsola do środka (przód i środek)
- ppf na klamki
może w sumie zrobię wątek z tymi akcesoriami, żeby ludzie mogli obczaić co fajne
jak znajdę chwilę to zrobie fotkę, generalnie te maty gumowe REZAW-PLAST mają pokazane zdjęcia dla innych aut w necie, wole kupić w PL bo coś tam trafia do polskiej firmy, plus mogłem przymierzyć przed zakupem i ostatnie to były dostępne od ręki, cena drugorzędną czy zestaw będzie kosztował 50zł więcej jedną lub drugą stronę.Pokaz Twoje 😂. Jak dla mnie jakość jest super i nie śmierdzi jak co niektóre.
A rezaw ma wersje juz dostosowana do 2021/22 - pompa ciepla. Chetnie kupie ale z gwarnacja ze bedzie pasowalo a nie recznie docinac.jak znajdę chwilę to zrobie fotkę, generalnie te maty gumowe REZAW-PLAST mają pokazane zdjęcia dla innych aut w necie, wole kupić w PL bo coś tam trafia do polskiej firmy, plus mogłem przymierzyć przed zakupem i ostatnie to były dostępne od ręki, cena drugorzędną czy zestaw będzie kosztował 50zł więcej jedną lub drugą stronę.
PS. jeszcze nigdy nic nie kupiłem na Allieksper więc może nie jestem oświecony jak wspaniałe są zakupy bezpośrednio u chińczyków.
jak znajdę chwilę to zrobie fotkę, generalnie te maty gumowe REZAW-PLAST mają pokazane zdjęcia dla innych aut w necie, wole kupić w PL bo coś tam trafia do polskiej firmy, plus mogłem przymierzyć przed zakupem i ostatnie to były dostępne od ręki, cena drugorzędną czy zestaw będzie kosztował 50zł więcej jedną lub drugą stronę.
PS. jeszcze nigdy nic nie kupiłem na Allieksper więc może nie jestem oświecony jak wspaniałe są zakupy bezpośrednio u chińczyków.