Mike_PL
Nowy na Forum
Pewnie masz rację, ale te oryginalne nie budzą mojego zaufania gdy pomyślę o zbliżającej się zimie
Dywaniki gumowe 3D TESLA Model Y od 2020Dobra cena. Nie kupiłem do bagażnika bo nie maja.
kod produktu: 3D427341
Pewnie masz rację, ale te oryginalne nie budzą mojego zaufania gdy pomyślę o zbliżającej się zimie
Dywaniki gumowe 3D TESLA Model Y od 2020Dobra cena. Nie kupiłem do bagażnika bo nie maja.
Kod produktu….co gdzie kiedy ? Może jakiś link……?Dywaniki gumowe 3D TESLA Model Y od 2020
kod produktu: 3D427341
FROGUM.Myśle że koledze chodziło o 3d maxpider, ja również polecam, zamawiałem z tego sklepu (Bjorn miał kiedyś kod zniżkowy)
Fajne.....długo czekałeś na dostawę ?Custom Fit Car Mats, Floor Mats, Trunk Liners, Window Deflectors | WeatherTech
WeatherTech products provide complete automotive interior carpet protection from mud, dirt, snow and more. Order Floor Liners, Cargo Liners, Side Window Deflectors and other accessories for your vehicle today.www.weathertech.com
ja mam oryginalne od Tesli. Są spoko.Pewnie masz rację, ale te oryginalne nie budzą mojego zaufania gdy pomyślę o zbliżającej się zimie.