Akcja reklamowa na Elektrowozie - co można by zrobić?

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
Poprosze karte na miesiac za darmo, albo po jakiejs super preferencyjnej stawce. Zrobie sporo km, opisze zalety, dodam zdjecia i jest kampania :)
no właśnie, wykorzystać forowiczów, dać im karty do ręki i niech pojeżdżą. @Bronek niech rozwinie skrzydła w X i poleci na Zakopane test tam chyba nie było X, @Halisep iX też na Zakopane test itd. itp., gdybym tylko miał większą baterię..... :)

krzyss

Pionier e-mobilności
no właśnie, wykorzystać forowiczów, dać im karty do ręki i niech pojeżdżą. @Bronek niech rozwinie skrzydła w X i poleci na Zakopane test tam chyba nie było X, @Halisep iX też na Zakopane test itd. itp., gdybym tylko miał większą baterię..... :)
Bronek to chyba raczej jezdzi dookola komina :)
Ja moge poleciec nad morze, mazury, w gory, a w ramach przerywnika na zakupy do Berlina :)

Michal

Moderator
Ja głosuję żeby dać @krzyss jeśli będą rozdawać!

Bronek

Pionier e-mobilności
To wygląda na przerobienie kasy na kampanię . Mieszanie w kałuży. Ktoś ma pewnie pomysł jak ją pozyskać z jakieś dotacji , programu do zużycia w zbożnym celu . A byc może i na rozwój interesu ? Ciekawe jaki to etap ? Oby nie Izery?
EW niech dostanie z 20 kart , mapkę i niech rozda tym co by chcieli lub mogą korzystać z tych obsługiwanych ładowarek . On ile nie będą za drogie lub z kartami niech dadzą jakieś zachęty male rabaty . Nawet Mariolka Kiepska w kampanii wyborczej Prezesa Kozłowskiego za darmo tańczyć nie chciała .
Ale jeśli nawet się nie mylę , to i tak jest to coś pozytywnego , nawet jak z tego g... będzie , to temat ruszono .

Odezwała się do mnie agencja, która chce przeprowadzić kampanię reklamową na Elektrowozie. Kampania ma dotyczyć rozwiązania zbliżonego do Shell Recharge i być skierowana m.in. do osób zarządzających taborami (flotami) samochodów w firmach.

OK, bannery spoko. OK, artykuł spoko. Ale może macie pomysł, co jeszcze można by zrobić, żeby to było użyteczne, przydatne? Żeby był z tego natychmiastowy pożytek?

Wszelkie sugestie mile widziane.
ciekawa opcja-taka mała sonda gdzie każdy będzie mógł wrzucić swoją sugestię

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji

To jest taka sonda, tyle że otwarta. Chodziło mi raczej od zebranie opinii.

(...) Ktoś ma pewnie pomysł jak ją pozyskać z jakieś dotacji , programu do zużycia w zbożnym celu . A byc może i na rozwój interesu ? Ciekawe jaki to etap ? Oby nie Izery?
(...)

Nie, no, to duża i znana firma :)

Zobaczymy. Zastanawiam się, czy by podobnego pytania otwartego nie opublikować na Elektrowozie, jeśli całość ruszy.

Michal

Moderator
Rzeczywiście jest to wspaniały pomysł taka sonda, gdzie każdy może podpowiedzieć swoje pomysły.