Chodzi ci o słupek GW przy nowootwartym Leroy Merlin?Słupek jest Greenway a i czytnik na kartę Grenwaya. Podłączałem kabelek i próbowałem tradycyjnie odpalić a, e nie działa
Może to tylko użyczenie ale Grennway, logo itp No i to AC więc nie jest ładowarką sensu stricte
Też dawno temu wysyłałem propozycję w tej lokalizacji. Zanim wbili tam pierwszy szpadel. Tylko jest jedem myk, nie jesteśmy właścicielami tych lokalizacji
Urząd Miasta rozpisał przetarg na instalacje i obsługę stacji ładowania. Wiem że chcieliby żeby były to przynajmniej 50kW, ale co z tego wyjdzie nie wiem.Swoją drogą to jakieś dziadostwo.. niczego nie mają w pobliżu (i w oddali też nie), ale i tak niczego tam nie planują.. nawet 40-50kW
Pozdrawiam
Oby nie wygrał tego Orlen..Urząd Miasta rozpisał przetarg na instalacje i obsługę stacji ładowania. Wiem że chcieliby żeby były to przynajmniej 50kW, ale co z tego wyjdzie nie wiem.
Tak swoją drogą, ile to można użyć zbytecznych słów na opisanie tak prostej sytuacji, a pisząc o „rozdzieleniu rdzenia kabla koncentrycznego” to już przeszli samych siebie 🙂Przyszedł IMMIENNY mail
Wiedzą że u nas trzeba opisywać dokładnie, bo bez tego zrodzą się kolejne teorie.Tak swoją drogą, ile to można użyć zbytecznych słów na opisanie tak prostej sytuacji, a pisząc o „rozdzieleniu rdzenia kabla koncentrycznego” to już przeszli samych siebie 🙂
Na 99%. InaczejNie wiem czy już jest czynny? Może czekają na UDT?