Akcja serwisowa 3 i S klapa i kable kamerka tylna 12.2021

JareG

Pionier e-mobilności
@Bronek, GreenWay nie ma w planach ładowarki w Kołobrzegu (potwierdzone u osoby związanej z GreenWay),
Swoją drogą to jakieś dziadostwo.. niczego nie mają w pobliżu (i w oddali też nie), ale i tak niczego tam nie planują.. nawet 40-50kW :sick:

Pozdrawiam

Bronek

Pionier e-mobilności
Słupek jest Greenway a i czytnik na kartę Grenwaya. Podłączałem kabelek i próbowałem tradycyjnie odpalić a, e nie działa
Może to tylko użyczenie ale Grennway, logo itp No i to AC więc nie jest ładowarką sensu stricte
Też dawno temu wysyłałem propozycję w tej lokalizacji. Zanim wbili tam pierwszy szpadel. Tylko jest jedem myk, nie jesteśmy właścicielami tych lokalizacji

gim-kg

Pionier e-mobilności
Słupek jest Greenway a i czytnik na kartę Grenwaya. Podłączałem kabelek i próbowałem tradycyjnie odpalić a, e nie działa
Może to tylko użyczenie ale Grennway, logo itp No i to AC więc nie jest ładowarką sensu stricte
Też dawno temu wysyłałem propozycję w tej lokalizacji. Zanim wbili tam pierwszy szpadel. Tylko jest jedem myk, nie jesteśmy właścicielami tych lokalizacji
Chodzi ci o słupek GW przy nowootwartym Leroy Merlin?
Przyłącze należy do LM, a GW tylko nim zarządza: opłaty, serwis itd. Nie wiem czy już jest czynny? Może czekają na UDT?
Co do lokalizacji to tez pisałem do inwestora, dając mu wszystko jak na tacy, ale nie było odpowiedzi.

gim-kg

Pionier e-mobilności
Swoją drogą to jakieś dziadostwo.. niczego nie mają w pobliżu (i w oddali też nie), ale i tak niczego tam nie planują.. nawet 40-50kW :sick:

Pozdrawiam
Urząd Miasta rozpisał przetarg na instalacje i obsługę stacji ładowania. Wiem że chcieliby żeby były to przynajmniej 50kW, ale co z tego wyjdzie nie wiem.

JareG

Pionier e-mobilności
Urząd Miasta rozpisał przetarg na instalacje i obsługę stacji ładowania. Wiem że chcieliby żeby były to przynajmniej 50kW, ale co z tego wyjdzie nie wiem.
Oby nie wygrał tego Orlen.. :D

Pozdrawiam

Bronek

Pionier e-mobilności
Tak swoją drogą, ile to można użyć zbytecznych słów na opisanie tak prostej sytuacji, a pisząc o „rozdzieleniu rdzenia kabla koncentrycznego” to już przeszli samych siebie 🙂
Wiedzą że u nas trzeba opisywać dokładnie, bo bez tego zrodzą się kolejne teorie.

Bronek

Pionier e-mobilności
Cdn.
Pojawiło się w apce i bez paniki.
Napisali, że powiadomią jak będą mieli części do ewentualnej wymiany. Ja sobie to zabezpieczyłem na wszelki wypadek usztywniając to newralgiczne zagięcie

Screenshot_20220501-171856_Tesla_copy_768x1707.jpg
Screenshot_20220501-171810_Tesla_copy_768x1707.jpgScreenshot_20220501-171820_Tesla_copy_768x1707.jpgScreenshot_20220501-171838_Tesla_copy_768x1707.jpgtempFileForShare_20220501-173226.jpg

Last edited: