Aktualizacja aplikacji 4.12

gim-kg

Pionier e-mobilności
A w niej:
- dostępne ostatnie odczytane ciśnienie w kołach (wymagane oprogramowanie samochodu powyżej 2022.24]
- przycisk dotyczący zarządzania kierowcami jest na dole głównego menu, obok informacji o gwarancji

ciastek

Pionier e-mobilności
Wydaje mi się, że ta wersja usunęła też potwierdzenie przy otwieraniu frunka. Chyba dobra zmiana.

Bronek

Pionier e-mobilności
Wydaje mi się, że ta wersja usunęła też potwierdzenie przy otwieraniu frunka. Chyba dobra zmiana.
Tak ale tylko z zakładki "sterowanie" Gdy zrobi się skrót jeden z 4/lub 5 to każe potwierdzić

Michal

Moderator
To zmienili chyba wcześniej, bo ja mam 4.11. Nie wiem czy dobrze, bo ostatnio wracam z ogniska, a tam auto stoi z otwartym bagażnikiem i funkiem :p

krzyss

Pionier e-mobilności
To zmienili chyba wcześniej, bo ja mam 4.11. Nie wiem czy dobrze, bo ostatnio wracam z ogniska, a tam auto stoi z otwartym bagażnikiem i funkiem :p
A nie dostajesz powiadomien jak dluzej stoi z otwartym ?

Michal

Moderator
Dostaje więc musiały się otworzyć jak wstawaliśmy do ogniska... Ehhh te wszystkie ulepszenia... Telefon się odblokowuje po kliknięciu w ekran jak jest przy mnie, aplikacja nie ma potwierdzania otrwacia bagażników i finał jest to taki, że zbieram telefon nocą ze stołu, chowam do kieszeni, a on sobie pod spodem robi co chce...