skyactivwalker
Pionier e-mobilności
U mnie sie zaczelo od piatku po aktualizacji map. Jest tez więcej komunikatów dotyczących akumulatoraMam tak od jakiegoś pół roku losowo raz na 10-20 dłuższych przejazdów![]()
U mnie sie zaczelo od piatku po aktualizacji map. Jest tez więcej komunikatów dotyczących akumulatoraMam tak od jakiegoś pół roku losowo raz na 10-20 dłuższych przejazdów![]()
na A4 też zniknął.Po aktualizacji map , odcinkowy pomiar na A1 koło Ciechocinka nie jest pokazywany w czasie jazdy. Znowu coś zepsuli
Ehh jeszcze wczoraj miałem , codziennie jadę tą drogą i fajna funkcja była
Gdzieś to się zgłasza że było a nie ma?
Wczoraj na a2 koło Konina nie działało a dzisiaj działana A4 też zniknął.
ta funkcja jest genialna, mam nadzieję że wróci.
Coś jest na rzeczy z tymi pomiarami, jechałem ostatnio na odcinkowym koło Brzegu i nie pokazywało a wcześniej działało.Po aktualizacji map , odcinkowy pomiar na A1 koło Ciechocinka nie jest pokazywany w czasie jazdy. Znowu coś zepsuli
Ehh jeszcze wczoraj miałem , codziennie jadę tą drogą i fajna funkcja była
Gdzieś to się zgłasza że było a nie ma?
Czy macie włączoną navi w czasie jazdy po pomiarowym odcinku? U mnie działa tylko przy włączonejCoś jest na rzeczy z tymi pomiarami, jechałem ostatnio na odcinkowym koło Brzegu i nie pokazywało a wcześniej działało.
U mnie zaniża ostatnio, ale chyba jeszcze się nie nauczył zużycia autostradowego na zimówkachCzy wam też po aktualizacji map, szacowany procent w miejscu docelowym pokazuje jakies bzdury? U mnie zaniża o jakieś 20%, po czym w czasie jazdy rosnie i dojezdzam tam gdzie zwykle
Tak ja miałemCzy macie włączoną navi w czasie jazdy po pomiarowym odcinku? U mnie działa tylko przy włączonej