Aktualizacje PowerUp

vwir

Pionier e-mobilności
No już znalazłem, że u Forda wersjonowanie jest nieco... nietypowe ;)
Generalnie kamera (i ogólnie nowy UI) przychodzi w wersjach 4.X.2. Czyli podejrzewam, że będziemy mieli coś w stylu 4.2.2 i tam dostaniemy to na co czekamy. Innymi słowy w 4.1.2 jest nowy UI, ale w 4.2.1 go nie ma ;) Mają fantazję, nie ma co.

miken

Zadomawiam się
Hej, taki mały nius z niemieckiego forum, zaczęli tam dostawać PU 4.2.4... u nas zwykle tydzień po Niemcach przylatuje paczka z PU, więc 🤞😉...

miken

Zadomawiam się
Nie wiem jeszcze... gościu napisał tylko, że dostał i koniec... czekam na screeny i kolejnych którzy coś dostaną, bo może wtedy coś więcej napiszą...

Wiem, że MY2023 dostał już odświeżony wygląd i mają ikonkę kamerki zawsze na wierzchu, tak więc czekamy...

Btw. Na FordPass Community zamarli byli i nic nie piszą w temacie... ostatni wpis odnośnie aktualizacji jest z 25 sierpnia... i dotyczył MY2023, że ten rocznik idzie szybszą ścieżką...

vwir

Pionier e-mobilności
Idę sprawdzić do auta. Baaardzo czekam na ikonkę kamerki na wierzchu.

Edit: nic nie ma. Ale upewniłem się, że mam włączone automatyczne aktualizacje (lubią się wyłączyć, szczególnie po aktualizacji).

Last edited:

miken

Zadomawiam się
Chodzi o aktualizacje poszczególnych modułów? Bo u mnie aktualizacje PU lecą dość sprawnie (jak już się pojawiają), ale jeśli chodzi o moduły: drzwi, silnika, nagrzewnicy, klimy i inne takie, to ciągle wyskakują w FDRS, że niby jest dostępna aktualizacja od kilku miesięcy... 😏

Czy to jest aktualizowane w ramach PU i przy następnym PU pójdą i te moduły w końcu?

Z tych zgód nie miałem tylko zgody na personalizację i profilowanie...