Aktualizacje PowerUp

miken

Zadomawiam się
Ford odradza, bo czyścisz logi i pobrane dane do aktualizacji, i coś tam jeszcze, ale...

Dajesz... 😈

Sam robiłem juz kilka razy, mając nadzieję... W sumie to już nie pamiętam na co... Chyba ostatni raz, żeby wróciły ikonki stacji radiowych... Ale nie wróciły.

U mnie bez zwiech więc także bez ciśnienia... 😜

mALEK

Pionier e-mobilności
poszlo. zobaczymy, czy cos pomoglo.
mam jeszcze jeden problem , z "centrowaniem" na pasie. temp+hands free, wyprzedzanie, i po zmianie pasa-powrocie na wczesniejszy, system dobija na maksa do linii, do prawej strony, "odbija" sie i dopiero centruje. dziwne uczucie i troche walka, ale na 100% wczesniej tego nie bylo. na przegladzie powiem im, aby sprawdzili kalibracje kamer.

vwir

Pionier e-mobilności
Ford odradza, bo czyścisz logi i pobrane dane do aktualizacji, i coś tam jeszcze, ale...

Dajesz... 😈

Sam robiłem juz kilka razy, mając nadzieję... W sumie to już nie pamiętam na co... Chyba ostatni raz, żeby wróciły ikonki stacji radiowych... Ale nie wróciły.

U mnie bez zwiech więc także bez ciśnienia... 😜
Zaprogramuj stacje drugi raz to ikonki wrócą.

mALEK

Pionier e-mobilności
po resecie system swiruje jak swirowal :) wpadlo dzisiaj 23-PU1113-UNX-DC wiec juz nie moge sie doczekac nowych wrazen ;)

vwir

Pionier e-mobilności
Niewierni! Jeszcze kilka takich aktualizacji i tak będą nasze mustangi galopować:

Piękny lipcowy dzień. Las, w lesie cisza. Słychać ćwierkanie ptaszków, gdzieniegdzie przebiegnie zajączek, sarenka, w tle słychać leniwe stukanie dzięcioła.

Wtem z głębi lasu wyłania się potężna chmura kurzu. Widać że jakiś tabun przebiega rozpędzony przez las. Zające uciekają do swych nor. Zwierzęta w popłochu czmychają na boki. Tabun biegnie z wielką prędkością przetaczając się przez las, nic nie widać, pył i kurz wszystko zasłania.

Aż wreszcie tabun dobiega do leśnej polanki. Zatrzymuje się tam. Kurz powoli opada. I nagle okazuje się że cała polanka jest wysłana... jeżami. Cała polanka grafitowa. Wszystkie sapią i ciężko oddychają, są zmęczone.

Jeden z jeży, który prowadził tabun lekko się uśmiecha, ale cały czas próbuje złapać oddech. Oddycha, oddycha, myśli, i wreszcie w zachwycie woła:
- No ****a... jak mustangi!

miken

Zadomawiam się
Miejmy nadzieję, że któraś z tych aktualizacji odda ikonki stacji radiowych i to już bedzie odlot! 😜

Po tym jak zaktualizowali Synca użytkownikom nowych Focusów, to naprawdę cieszę się, że u nas nie ma szaleństwa...

Po 4.2.x chyba, nie mają bluetootha i wejście w mapy syncowe zawiesza cały system...

My mamy przynajmniej betatesterów w USA. 😈

wemar

Fachowiec
Ja nadal nie mogę korzystać z trybu głośnomówiącego - zamiast dźwięku jest szum i to w obie strony. Trochę to żenujące, a może nawet nie trochę. :(