Dziwna sytuacja, bo już kilka osób się na to skarżyło, ale nie u każdego jest ten problem. U mnie tego problemu nie było.A czy serwis zna problem, który występuje w części samochodów, tzn zrywane połączenie AA po kablu.
Ponoć jest problem z portem USB i jego wymiana rozwiązuje problem.
Ale namówić serwis na wymianę, to już bardzo ciężko.
U mnie poszło bez problemu i namawiania, przy akcji przywoławczej z Zombie Mode powiedziałem że nie działa, prawdzili zamówili kabel i tydzień później wymieniliA czy serwis zna problem, który występuje w części samochodów, tzn zrywane połączenie AA po kablu.
Zakupiłem na Aliexpress za 577 zł. Co prawda miałem problem, żeby bezprzewodowo połączyć się z tym telefonem poprzez AndroidAuto, ale szczerze to nie przyłożyłem się do tego. Stwierdziłem, iż do niczego mi to niepotrzebne. Jako zestaw głośnomówiący działa, yanosik działa, radio internetowe działa, youtube działa, netflix działa, aplikacja, którą otwieram bramę działa - więc po co łączyć się tym z telefonem?A dla tych, co by chcieli dodatkowo netflixa i inne streamingi, to na oficjalnej stronie carlinkit jest dostępna najnowsza wersja AI BOXa a13 8/128Gb za 159$ (626 PLN po obecnym kursie) z kodem promocyjnym.
Też miałem problem, bo telefon musiał być hotspotem dla tboxa, żeby tbox mógł udostępnić sieć wifi do telefonu. Trochę bez sensu. Dodatkowa dedykowana karta SIM do internetu do tboxa załatwiła sprawę.Zakupiłem na Aliexpress za 577 zł. Co prawda miałem problem, żeby bezprzewodowo połączyć się z tym telefonem poprzez AndroidAuto...
Wyczyść port USB wykałaczką, powinno działać i nie rozłączać.A czy serwis zna problem, który występuje w części samochodów, tzn zrywane połączenie AA po kablu.