Aplikacja automat, która sprawdza ceny Tesli i wysyła powiadomienia - HowTo

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Czy słyszeliście o tym, że z Berlina mają wkrótce (lub już) wyjeżdżać MY z HW4?

Bronek

Pionier e-mobilności
Póki co to będzie jak telewizja 8K. Bez kamery na zderzak i oprogramowania działającego, to wyposażenie na przyszłość. I to z rok co najmniej potrwa
Więc albo bym na to nie patrzył, albo poczekał na rzeczywiste i pragmatyczne wykorzystanie HW4 .
Mam porównanie między Atom a Ryzen i jak ktoś nie gra w gry to spektakularnej poprawy nie ma, a bez czujników to funkcjonalność się pogorszyła znacząco.
Nas nie obchodzi Beta i jej zapowiedzi, bo do Polski nie trafi długo o ile w ogóle.
Chyba Tesla wlazła w ślepy zaułek?
Aktualizacja dotyczącą opon jest tego świadectwem , to taka pierdola jak reniferki na święta.
Dają duperele bo więcej się nie da wycisnąć. Sam komputer to za mało aby kota zobaczyć przy zderzaku.

PortoBis

Zadomawiam się
Witam wszystkich.
Może zorganizować zakupy grupowe MTY LR AWD w cenie dopłaty do 248 205,00 zł. Mogę być 3 w kolejce.
P.S. Opcjonalnie bez $TW01 (to się dopłaci później)-hak

Last edited:

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Witam wszystkich.
Może zorganizować zakupy grupowe MTY LR AWD w cenie dopłaty do 248 205,00 zł. Mogę być 3 w kolejce.
P.S. Opcjonalnie bez TW01 (to się dopłaci później)
Jeśli jest taka opcja to chętnie. Co to TW01?

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Mam dylemat. Teoretycznie mam samochód od ręki za 250k (TMY LR z hakiem). Tylko z HW3. Czy myślicie, że warto poczekać na HW4? Na prawdę zastanawiam się co zrobić.

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Tak, mam teraz taką możliwość. Tylko nie wiem, czy się decydować ... czy czekać na HW4

Vangass

Posiadacz elektryka
Info dla osób, które korzystają z moich powiadomień:
Dodałem do powiadomienia oprócz ceny promocyjnej też cenę wyjściową.
Czyli powiadomienie będzie wyglądało np tak:
(added) 259 990 zł 260 990 zł
Gdzie pierwsza cena to cena po obniżce ;-)

A jeśli nie będzie obniżki to pojawi się tylko jedna zwykła cena, np:
(added) 260 990 zł