Aplikacja i punkty wymiana na mile ?

krzyss

Pionier e-mobilności
W mojej aplikacji mam wymiane punktow na mile zamiast km.
Dodatkowo pakiet boost do LR kosztuje 9500pkt. A jak ludzie maja kilometry to boost kosztuje 7000pkt.
Ktos wie czemu tak jest i jak to zmienic ?
Auto kupione w Polsce w Zabkach, nigdy nic nie zmienialem, konto zakladalem tez w Polsce.

Attachments

• IMG_9294.png
    IMG_9294.png
    2,4 MB · Liczba wyświetleń: 14

refi1234

Posiadacz elektryka
Może to być problem z androidem. Spróbuj zainstalowac apke na innym telefonie jeszcze raz i go dodac na chwile do auta za pomoca karty.

bart_zaw

Posiadacz elektryka
Mam iPhona :)
Mam ten sam problem że w marcu miałem zamiast 5000km to odebrane w milach punkty z jakimś ułomnym przeliczeniem ale po skasowaniu i przeinstalowaniu apki już normalnie było i pokazało sklep i wymiane punktów w PL.

krzyss

Pionier e-mobilności
Mam ten sam problem że w marcu miałem zamiast 5000km to odebrane w milach punkty z jakimś ułomnym przeliczeniem ale po skasowaniu i przeinstalowaniu apki już normalnie było i pokazało sklep i wymiane punktów w PL.
Dobra to chyba tak zrobie.
A to kluczyk trzeba wtrdy jeszcze raz dodawac ?

krzyss

Pionier e-mobilności
Dzieki !!! Zadzialalo !
Musze dodac jeszcze raz jako kluczyk ale to juz pikus :)

Jusand

Posiadacz elektryka
Też miałem mile i faktycznie przeinstalowanie pomogło. Jednak teraz mam tylko z nagród SuC i rozszerzony autopilot na 3 miesiące. Pozostałe zniknęły. Dobrze, że nie mam jeszcze tyle punktów żeby na coś wymienić 😉

bart_zaw

Posiadacz elektryka
Też miałem mile i faktycznie przeinstalowanie pomogło. Jednak teraz mam tylko z nagród SuC i rozszerzony autopilot na 3 miesiące. Pozostałe zniknęły. Dobrze, że nie mam jeszcze tyle punktów żeby na coś wymienić 😉
tez liczyłem na piwo Tesla albo Wallbox z konektorami USA ale niestety... na pocieszenie mam 2000mil zamiast 5000km i obietnice że to naprawią.....

bart_zaw

Posiadacz elektryka
tez liczyłem na piwo Tesla albo Wallbox z konektorami USA ale niestety... na pocieszenie mam 2000mil zamiast 5000km i obietnice że to naprawią.....
Chyba jakiś gruby Fish z Tesla czyta posty bo wczoraj się pożaliłem a dzisiaj cyk i reklamacja załatwiona --- Dzięki ci o tajemniczy wyznawco Elona.