Aplikacja i punkty wymiana na mile ?

Bronek

Pionier e-mobilności
Nie uzywaj tego plynu !
To niszczy kolo i ciezko to doczyscic
Mialem kilka aut bez zapasu z tymi szuwaksami. Na szczęście nigdy tego nie używałem . Ale w rowerze tak i jakoś działało.
To kwestia priorytetow i okoliczności. W Trójce złapałem dwa flakii po prawej na raz. Dojechałem na spadajacym ciśnieniu niedaleko domu. Syn dowiozł zimówki. Ale flaki do wyrzucenia.
Kwestia czy laweta, czy próba reanimacji kosztem syfu?
Zapasu nie będę woził. Ststystycznie nie optymalne

krzyss

Pionier e-mobilności
Mialem kilka aut bez zapasu z tymi szuwaksami. Na szczęście nigdy tego nie używałem . Ale w rowerze tak i jakoś działało.
To kwestia priorytetow i okoliczności. W Trójce złapałem dwa flakii po prawej na raz. Dojechałem na spadajacym ciśnieniu niedaleko domu. Syn dowiozł zimówki. Ale flaki do wyrzucenia.
Kwestia czy laweta, czy próba reanimacji kosztem syfu?
Zapasu nie będę woził. Ststystycznie nie optymalne
W rowerze to jednak co innego, a tutaj bedzie problem z wywazeniem kola itp.
Lepiej sobie odpuscic.

wiktor

Posiadacz elektryka
Dobra juz się doedukowałem. A sprężarki od Tesli warto czy cos innego macie?

bart_zaw

Posiadacz elektryka
I szydło ale nie Beatę. Jej bym nie chciał nawet flakiem ruszyć

Np https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-do-opon-kol-szybka-naprawa-27-el-13470311263
Mam ten zestaw do Tesli kupiony bo rzeczywiście tym "sznurkiem" widziałem że ktoś oponę zrobił na postoju (jedyne ale to że trzeba wydłubać śrube/ gwóźdź czy cokolwiek weszło).
Płyn miałem wcześniej w Audi i raz go spróbowałem użyć to i tak jak dojechałem 5km do wulkanizacji to opona była na śmietnik a jeszcze dostałe zjeb... że tego gówna tam nalałem do koła i felgę musieli oczyścić.

wiktor

Posiadacz elektryka
Z tego co widzę to w sklepie Tesli jest tylko szczeliwo. Myślałem, ze to kompresor i nic więcej nie ma do naprawy kół.

krzyss

Pionier e-mobilności
Z tego co widzę to w sklepie Tesli jest tylko szczeliwo. Myślałem, ze to kompresor i nic więcej nie ma do naprawy kół.
Wez ten sznurek i jakis kompresor, moze byc na bageryjke xiaomi, jak przebijesz to wystarczy, a na wieksze naprawy i tak laweta.