Aplikacja Tesla i bezterminowe prawo jazdy

inter

Pionier e-mobilności
Witajcie, zamówiłem Teslę i zainstalowałem aplikację na telefonie. Zatrzymałem się na wprowadzeniu danych prawa jazdy, bo trzeba podać datę ważności, a moje jest bezterminowe. Co zrobić?
Pozdrawiam, F
P.S. To mój pierwszy post na Forum, przedstawię się szerzej jak tylko stanę się posiadaczem elektryka.
Mi się ani razu nie zawiesiła. Ciekawe jaki masz telefon.

facet

Fachowiec
Każda apka się zawiesza nie koniecznie od appki ale od OS czy sprzętu. Takie czasy, szybki update ale brak czasu i kasy na testy. Dlatego wiele bankomatów ciągle na XP :). Akurat teslowa wyjątkowo stabilna. A jak pojeździsz trochę po serwisie to przy każdym pożyczaku będziesz skanował prawko nawet 3 razy dziennie.

piotr88

Zadomawiam się
Dzięki. Skoro nie ma znaczenia to dlaczego wymagają? Na razie aplikacja mnie rozczarowała. Raz się zawiesiła, raz wyświetliła komunikat błędu, a w innym miejscu nie była w stanie dopasować miejscowości do kodu pocztowego przy wpisywaniu adresu. Na domiar złego przy robieniu zdjęć starego auta do rozliczenia nie poradziła sobie z kadrowaniem i musiałem kilka razy poprawiać.
To Tesla bierze samochody w rozliczeniu 🤯
Jak ja kupowałem samochód to o takich rzeczach można było pomarzyć. Raczej straszyli że jak nie odbiorę do końca kwartału to mi samochód przepadnie 😆
Co do samej apki to mam raczej pozytywne wrażenia. Czasami trochę długo trwa wysłanie do pojazdu polecenia żeby sie np zaczął grzać, ale to pewnie bardziej kwestia połączenia internetowego.

Fitzcarraldo

Nowy na Forum
To Tesla bierze samochody w rozliczeniu 🤯
Jak ja kupowałem samochód to o takich rzeczach można było pomarzyć. Raczej straszyli że jak nie odbiorę do końca kwartału to mi samochód przepadnie 😆
To ostatnie się akurat nie zmieniło. Mnie też straszą. A czy auto wezmą to się okaże. Wpisałem parametry, posłałem zdjęcia i cisza.

airwalek

Nowy na Forum
Witajcie, zamówiłem Teslę i zainstalowałem aplikację na telefonie. Zatrzymałem się na wprowadzeniu danych prawa jazdy, bo trzeba podać datę ważności, a moje jest bezterminowe. Co zrobić?
Pozdrawiam, F
P.S. To mój pierwszy post na Forum, przedstawię się szerzej jak tylko stanę się posiadaczem elektryka.
Witam wszystkich, miałem tą samą zagwozdkę ale wpisałem po prostu odległą datę typu 2134r. :)
Jak dla mnie największą bolączką jest wyklikiwanie wniosku Leasingowego tylko na smartfonie.

CODI

Fachowiec
A jaki numer ubezpieczenia wpisaliscie ? Bo jesli przypadkowy to auto przepada ;-)
Apka amerykanska wiec oryginalnie bylo Social Security Number. U nas to PESEL i beda go sprawdzali przy odbiorze :)

KrzysztofFly

Moderator
A jaki numer ubezpieczenia wpisaliscie ? Bo jesli przypadkowy to auto przepada ;-)
Apka amerykanska wiec oryginalnie bylo Social Security Number. U nas to PESEL i beda go sprawdzali przy odbiorze :)
Dzisiaj w radiu i telewizji mówili, że ostatnio bardzo popularne jest wpisywanie numeru PESEL Romana Giertycha ;) :ROFLMAO: