Mi się ani razu nie zawiesiła. Ciekawe jaki masz telefon.Witajcie, zamówiłem Teslę i zainstalowałem aplikację na telefonie. Zatrzymałem się na wprowadzeniu danych prawa jazdy, bo trzeba podać datę ważności, a moje jest bezterminowe. Co zrobić?
Pozdrawiam, F
P.S. To mój pierwszy post na Forum, przedstawię się szerzej jak tylko stanę się posiadaczem elektryka.
To Tesla bierze samochody w rozliczeniu 🤯Dzięki. Skoro nie ma znaczenia to dlaczego wymagają? Na razie aplikacja mnie rozczarowała. Raz się zawiesiła, raz wyświetliła komunikat błędu, a w innym miejscu nie była w stanie dopasować miejscowości do kodu pocztowego przy wpisywaniu adresu. Na domiar złego przy robieniu zdjęć starego auta do rozliczenia nie poradziła sobie z kadrowaniem i musiałem kilka razy poprawiać.
Iphone SEMi się ani razu nie zawiesiła. Ciekawe jaki masz telefon.
To ostatnie się akurat nie zmieniło. Mnie też straszą. A czy auto wezmą to się okaże. Wpisałem parametry, posłałem zdjęcia i cisza.To Tesla bierze samochody w rozliczeniu 🤯
Jak ja kupowałem samochód to o takich rzeczach można było pomarzyć. Raczej straszyli że jak nie odbiorę do końca kwartału to mi samochód przepadnie 😆
I co? Odebrałeś do końca kwartału? Czy powiedziałeś „sprawdzam”?Raczej straszyli że jak nie odbiorę do końca kwartału to mi samochód przepadnie 😆
Witam wszystkich, miałem tą samą zagwozdkę ale wpisałem po prostu odległą datę typu 2134r.Witajcie, zamówiłem Teslę i zainstalowałem aplikację na telefonie. Zatrzymałem się na wprowadzeniu danych prawa jazdy, bo trzeba podać datę ważności, a moje jest bezterminowe. Co zrobić?
Pozdrawiam, F
P.S. To mój pierwszy post na Forum, przedstawię się szerzej jak tylko stanę się posiadaczem elektryka.
Dzisiaj w radiu i telewizji mówili, że ostatnio bardzo popularne jest wpisywanie numeru PESEL Romana GiertychaA jaki numer ubezpieczenia wpisaliscie ? Bo jesli przypadkowy to auto przepada ;-)
Apka amerykanska wiec oryginalnie bylo Social Security Number. U nas to PESEL i beda go sprawdzali przy odbiorze![]()