Aplikacja Tesla

grypiomi

Fachowiec
Pomimo, że zapłacenie Polakowi, aby poprawnie przetłumaczył aplikację dla Tesla praktycznie nic kosztuje mamy tak:

Screenshot (20 lis 2024 13 13 46).pngScreenshot_20241116-162010.png

Do tego w wersji android nadal nie mamy zbliżeniowego otwierania bagażnika.
Mam propozycję aby sytematycznie dawać najgorszą ocenę aplikacji w sklepie.
Producent pozytywne ignoruje, ale pojawienie się licznych negatywnych może zadziałać.
Dla porównania Tessie, ktore jest znacznie bardziej rozbudowane i ma większe możliwości tłumaczenie ma bardzo dobre.

daniel

Señor Meme Officer
Pomimo, że zapłacenie Polakowi, aby poprawnie przetłumaczył aplikację dla Tesla praktycznie nic kosztuje mamy tak:

View attachment 22004View attachment 22005

Producent pozytywne ignoruje, ale pojawienie się licznych negatywnych może zadziałać.
Dla porównania Tessie, ktore jest znacznie bardziej rozbudowane i ma większe możliwości tłumaczenie ma bardzo dobre.
Hmmm.... ale o co konkretnie chodzi? Godziny AM/PM?

A juz widzę, dni tygodnia. T => W, drugie T => Cz

Możliwe, że to jakiś standardowy widget do dni tygodnia z React Native. Można zrobić dochodzenie w internecie.

Ale to i tak pikuś i moim zdaniem nie ma o co kruszyć kopii. Widziałeś tłumaczenia w Fordach? :D

Spróbuj zgłosić przez Serwis=>Inne w aplikacji.

Last edited:

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
He. he. W apce Peugeout-a, jak się ładuję (czyli wtyczka jest włożona do gniazda w samochodzie), to apka stwierdza, że gniazdo jest "zatkane". To jest dopiero tłumacznie :).

Last edited:

PawelGDZ

Posiadacz elektryka

View attachment 22004View attachment 22005

jak to mówi moja żona, gdy zaczynam narzekać: żeby tylko takie problemy ludzie mieli...
nie przesadzasz? dawać za to najgorszą ocenę?

Bronek

Pionier e-mobilności
Kurde....nasz język jest od chyba 3 lat z hakiem . Dobrze ze w ogóle jest , co niestety nie jest optymalne.
Ale jest poprawa. Marudy zawsze będą , no i dobrze.
Szczególnie " nowoposiadacze" ..
A propos , chyba zglaszanie błędów działa , bo permanetnie klikałem zgłoszenie gdy było 70 a winno byc 90 i zmienili bez oficjalnej aktualizacji mapy . ? A jak znam ...to moze wrócić błąd

6a8

Posiadacz elektryka
"zjedź drugi zjazdem" - chyba już się przyzwyczaiłem, ale jakby się pojawiło "drugim", na pewno bym się ucieszył :)

Grzesiek

Pionier e-mobilności
He. he. W apce Peugeout-a, jak się łąduję (czyli wtyczka jest włożona do gniazda w samochodzie), to apka stwierdza, że gniazdo jest "zatkane". To jest dopiero tłumacznie :).
albo, żeby ruszyć trzeba wyłączyć silnik. :D Oni tam rządzą w Peugeocie.

slaveq

Pionier e-mobilności
Taaa będę dawał jedną gwiazdkę bo dni tygodnia nie tak, to co mam dawać apce peugeota? -20? Tak źle działającej aplikacji nie widziałem od czasów studiów bo i na zaliczenie się lepsze rzeczy pisało.

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Taaa będę dawał jedną gwiazdkę bo dni tygodnia nie tak, to co mam dawać apce peugeota? -20? Tak źle działającej aplikacji nie widziałem od czasów studiów bo i na zaliczenie się lepsze rzeczy pisało.
A to potwierdzam :-(. O ile samego samochodu (Peugeot e208) nie mam jakichś większych uwag (tylko jakieś drobiazgi), to apka jest po prostu do czterech liter.