Aplikacja- Tesli aktualizacje

danielm

Pionier e-mobilności
Właśnie dostałem aktualizację apk.. ale nic nowego "drobne poprawki".
zawsze tak jest, nawet jeśli potem zauważysz różnice. czasami tez jest tak że żeby w aucie coś zadziałało najpierw musi być aktualizacja apki. tak było z summonem

Bronek

Pionier e-mobilności
Pojawiła się nowa zakładka w apk "modernizacje". Co prawda działa w inny sposób niż gdy miałem w okresie "jak byłem anglikiem"wg. TESLI . Na razie w dalszym ciągu nie ma opcji dokupienia Boosta . Poprzednio miałem to z poziomu aplikacji, teraz klikniecie" modernizacje", z podzakładki, przekierowuje na stronę konta www. A tam komunikat już znany :"wkrótce ".

Last edited:

krzyss

Pionier e-mobilności
Pojawiła się nowa zakładka w apk "modernizacje". Co prawda działa w inny sposób niż gdy miałem w okresie "jak byłem anglikiem"wg. TESLI . Na razie w dalszym ciągu nie ma opcji dokupienia Boosta . Poprzednio miałem to z poziomu aplikacji, teraz klikniecie" modernizacje", z podzakładki, przekierowuje na stronę konta www. A tam komunikat już znany :"wkrótce ".
Czyli masz jak wszystkie Polaki :p

Bronek

Pionier e-mobilności
Dzisiaj weszla aktualizacja 4.4.2 828.... ale nas chyba nie dotyczy ( chodzi o ubezpieczenie) ale czy widzieliście liste z podziekowaniami, no miałem krótko sklep i nie mam. Chyba był jak zwykle u mnie chwilowo z powodu błędu?
No i to co zauwazyłem moze juz był wcześniej??? Na lokalizacji pojawiają sie ładowarki z mozliwościa wysłania do samochodu trasy do nich
Czy to działa?? TAK
ALE WIDZĘ TYLKO SC,

20211229_091405_copy_430x751.jpg

Last edited: