Ja mam Y LR i jak przejrzałem poprzednie ładowania DC to był zapłacił za dużoTak. Trzeba mieć dużą i pustą baterię, dobrą krzywą ładowania. Mimo że ja dużo korzystam z ZSE Drive, to ich roamingu nie używam, bo w moim przypadku to nieopłacalne. Ale w takiej TM3 LR - czemu nie.
Jak w godzine wejdzie 60kWh a przy sprawnej ladowarce wejdzie. To masz 1,72PLN niezla cena o ile nic sie nie stanie z sesja ladowania.Ja mam Y LR i jak przejrzałem poprzednie ładowania DC to był zapłacił za dużo
lepiej krócej ładować a poza PL to jednak SuC
Jak w godzine wejdzie 60kWh a przy sprawnej ladowarce wejdzie. To masz 1,72PLN niezla cena o ile nic sie nie stanie z sesja ladowania.
Nie no raczej nie, choc bywalo ze tyle stalem, jak ladowarka jest 60-80kW a ty wpadasz pusty to ladowanie potrafi tyle trwac. Teraz juz jest lepiej z ladowarkami, jest wiecej szybkich.serio stoisz w trasie na ładowarce DC godzinę ?
ja staram się naładować w max 30 min - nie jadam na każdym postoju obiadów
A skąd ta informacja? W ZSE Drive nic o tym nie piszą.ale tam jest polityka jak kiedyś Greenway czyli trzeba więcej na Słowacji ładować żeby mieć te 25e/godz. w roamingu