vwir
Pionier e-mobilności
No i? Tak samo mogą mieć podpiętą kartę którą obciążają raz w miesiącu a nie po każdym ładowaniu. Nie ma różnicy.no to że teraz jak mają podpiętą kartę to pobierają za raz po ładowaniu.
No i? Tak samo mogą mieć podpiętą kartę którą obciążają raz w miesiącu a nie po każdym ładowaniu. Nie ma różnicy.no to że teraz jak mają podpiętą kartę to pobierają za raz po ładowaniu.
To teraz robią tak jak orlen, z preautoryzacją na jakąś wysoką kwotę przy każdym ładowaniu? Pytam bo dawno nie używałem.Nie wystartujesz ładowania, bez autoryzacji na karcie bankowej,
obciążanie kart raz w miesiącu to takie samo ryzyko jak ufanie że klient zapłaci w terminie. Oczywiście bez blokad środkówNo i? Tak samo mogą mieć podpiętą kartę którą obciążają raz w miesiącu a nie po każdym ładowaniu. Nie ma różnicy.
Nie ma wysokiej preautoryzacji, Polenergia też to zniosła.To teraz robią tak jak orlen, z preautoryzacją na jakąś wysoką kwotę przy każdym ładowaniu? Pytam bo dawno nie używałem.
Kiedy to będziesz mógł sprawdzić ??????Ponieważ często bywam na Słowacji, to zamówiłem ZSE - do ładowania na Słowacji.
Ale mają ciekawą politykę ładowania w roamingu - na całą Polskę pokazują 25€/ godzinę
jak dostane kartę (około tygodnia) ale na PL to mam BMW ChargingKiedy to będziesz mógł sprawdzić ??????
Gdyby faktycznie było 25 euro za godzine to dla mnie raj na ziemi w polsce (2,5kWh/minutę daje niecałe 0,72 zł/kWh - prawie jak w domu z G13jak dostane kartę (około tygodnia) ale na PL to mam BMW Charging
a wziąłem ZSE z powodu że BMW podniosło cene na 0,60€/kWh w roamingu, a przez ZSE ma w moim abo po wykorzystaniu 40 kWh za cenę 11,90€/miesiac a potem kWh (na szybkiej ładowarce) w cenie 0,49€
To jest 25 EUR za każdą rozpoczętą godzinę. Czyli ładowanie przez 30 minut, kosztuje 25 EUR (a nie 12,5 EUR).Gdyby faktycznie było 25 euro za godzine to dla mnie raj na ziemi w polsce (2,5kWh/minutę daje niecałe 0,72 zł/kWh - prawie jak w domu z G13)
No nic - sprawdzimy - zarejestrowałem się.
To jak Ci zerwie sesje po 3 minutach to polecialo 25€ ? 😳 co za polityka …To jest 25 EUR za każdą rozpoczętą godzinę. Czyli ładowanie przez 30 minut, kosztuje 25 EUR (a nie 12,5 EUR).