Aplikacja z roamingiem i faktura zbiorcza

Paweł M.

Posiadacz elektryka
No i? Tak samo mogą mieć podpiętą kartę którą obciążają raz w miesiącu a nie po każdym ładowaniu. Nie ma różnicy.
obciążanie kart raz w miesiącu to takie samo ryzyko jak ufanie że klient zapłaci w terminie. Oczywiście bez blokad środków
To teraz robią tak jak orlen, z preautoryzacją na jakąś wysoką kwotę przy każdym ładowaniu? Pytam bo dawno nie używałem.
Nie ma wysokiej preautoryzacji, Polenergia też to zniosła.

prebek

Posiadacz elektryka
Ponieważ często bywam na Słowacji, to zamówiłem ZSE - do ładowania na Słowacji.
Ale mają ciekawą politykę ładowania w roamingu - na całą Polskę pokazują 25€/ godzinę

arnoldd

Posiadacz elektryka
Ponieważ często bywam na Słowacji, to zamówiłem ZSE - do ładowania na Słowacji.
Ale mają ciekawą politykę ładowania w roamingu - na całą Polskę pokazują 25€/ godzinę
Kiedy to będziesz mógł sprawdzić ??????

prebek

Posiadacz elektryka
Kiedy to będziesz mógł sprawdzić ??????
jak dostane kartę (około tygodnia) ale na PL to mam BMW Charging
a wziąłem ZSE z powodu że BMW podniosło cene na 0,60€/kWh w roamingu, a przez ZSE ma w moim abo po wykorzystaniu 40 kWh za cenę 11,90€/miesiac a potem kWh (na szybkiej ładowarce) w cenie 0,49€

arnoldd

Posiadacz elektryka
jak dostane kartę (około tygodnia) ale na PL to mam BMW Charging
a wziąłem ZSE z powodu że BMW podniosło cene na 0,60€/kWh w roamingu, a przez ZSE ma w moim abo po wykorzystaniu 40 kWh za cenę 11,90€/miesiac a potem kWh (na szybkiej ładowarce) w cenie 0,49€
Gdyby faktycznie było 25 euro za godzine to dla mnie raj na ziemi w polsce (2,5kWh/minutę daje niecałe 0,72 zł/kWh - prawie jak w domu z G13 :) )
No nic - sprawdzimy - zarejestrowałem się.

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Gdyby faktycznie było 25 euro za godzine to dla mnie raj na ziemi w polsce (2,5kWh/minutę daje niecałe 0,72 zł/kWh - prawie jak w domu z G13 :) )
No nic - sprawdzimy - zarejestrowałem się.
To jest 25 EUR za każdą rozpoczętą godzinę. Czyli ładowanie przez 30 minut, kosztuje 25 EUR (a nie 12,5 EUR).

krzyss

Pionier e-mobilności
To jest 25 EUR za każdą rozpoczętą godzinę. Czyli ładowanie przez 30 minut, kosztuje 25 EUR (a nie 12,5 EUR).
To jak Ci zerwie sesje po 3 minutach to polecialo 25€ ? 😳 co za polityka …