Swoją drogą, Arval teraz obniżył ceny na Tesle 3 po zwrotach z Flex. Właśnie w ten sposób podpisałem umowę na kolejną sztukę, z niższą ceną. Tutaj link:No i załatwione ;-) Auto zawiezione, odebrane .
ja "mam" właśnie taką Teslę ale cena sprzed tej obniżki ;-)Swoją drogą, Arval teraz obniżył ceny na Tesle 3 po zwrotach z Flex. Właśnie w ten sposób podpisałem umowę na kolejną sztukę, z niższą ceną. Tutaj link:
mamGO: Samochody na kredyt i wynajem długoterminowy
Kredyt czy wynajem długoterminowy? Na mamGO znajdziesz popularne modele używanych samochodów. Zaufaj specjalistom i wybierz swój!mamgo.pl
Z tego co widzę obecnie są już dostępne tylko pojazdy z większym przebiegiem, mnie udało się wyrwać z przebiegiem 8500km, limitem 24k/rok, w cenie 2149zł brutto/mc, imho oferta zacna. Promocję wypatrzył inny użytkownik forum @eimi.![]()
Naprawdę fajne te oferty, z serwisem i ubezpieczeniem w cenie. Łączny koszt miesięczny jest zdecydowanie niższy niż przy zakupie, ubezpieczaniu, serwisowaniu i odsprzedaży.Swoją drogą, Arval teraz obniżył ceny na Tesle 3 po zwrotach z Flex. Właśnie w ten sposób podpisałem umowę na kolejną sztukę, z niższą ceną. Tutaj link:
mamGO: Samochody na kredyt i wynajem długoterminowy
Kredyt czy wynajem długoterminowy? Na mamGO znajdziesz popularne modele używanych samochodów. Zaufaj specjalistom i wybierz swój!mamgo.pl
Z tego co widzę obecnie są już dostępne tylko pojazdy z większym przebiegiem, mnie udało się wyrwać z przebiegiem 8500km, limitem 24k/rok, w cenie 2149zł brutto/mc, imho oferta zacna. Promocję wypatrzył inny użytkownik forum @eimi.![]()
Ja mam Y z arvala umowe podpisywalem na blackfriday a potem byly jakies perypetie wiec odebrałem w czerwcu a rata 2199 za nówke i 20k km od elona wpadło bo czerwcowy odbiorNaprawdę fajne te oferty, z serwisem i ubezpieczeniem w cenie. Łączny koszt miesięczny jest zdecydowanie niższy niż przy zakupie, ubezpieczaniu, serwisowaniu i odsprzedaży.
Bardzo dobra oferta! Na ile umowa? Jaki limit? 2199 to netto czy brutto?Ja mam Y z arvala umowe podpisywalem na blackfriday a potem byly jakies perypetie wiec odebrałem w czerwcu a rata 2199 za nówke i 20k km od elona wpadło bo czerwcowy odbior
https://mamgo.pl/samochod/tesla-mod...warszawa/f4ecb649-abc2-490d-8eaa-5b874409fec3Bardzo dobra oferta! Na ile umowa? Jaki limit? 2199 to netto czy brutto?
Pytałem kolegę @krzysiekwaw odnośnie modelu Y z BF. Tę ofertę, którą wkleiłeś znam doskonale, bo nomen-omen, sam ją wczoraj tutaj wkleiłemhttps://mamgo.pl/samochod/tesla-model 3-standard plus sedan 4d/uzywany-2022/sedan/warszawa/f4ecb649-abc2-490d-8eaa-5b874409fec3
1625,20 netto przy 12000 km rocznie.